Supruga Ljubomira Bandovića
Svet

November 14, 2022 11:30

By

Bila je to velika ljubav: Glumac Ljubomir Bandović tužan zbog odlaska supruge, sada je na boljem mestu

Supruga Ljubomira Bandovića nastavila život dalje posle razvoda

Pretalentovani glumac Ljubomir Bandović jednom prilikom u emisiji “Balkanskom ulicom” istakao je da je sa suprugom Tatjanom koja se bavi slikarstvom posle razvoda ostao u dobrim odnosima:

Pročitajte: Želja Ljubomira Bandovića da dobiju zajedničko dete zauvek je ostala neostvarena (foto)

Foto: ATA images

– Moja žena već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi -razlog zbog kog su okončali brak, jeste bezuspešan pokušaj da se ostvare kao roditelji.

Foto: ATA images

– I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv – uprkos rečima i želji za usvajanjem, par je okončao brak.

Pročitajte: Ne mogu to više da podnesem, svađe su mi oduzele mnogo snage – Nataša Ninković prvi put PRIZNALA 

Foto: ATA images

Tatjana je, naime, završila Fakultet likovnih umetnosti a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji su takođe u svetu umetnosti. Iako su danas razvedeni, Bandović o njoj nikada nije rekao lošu reč, naprotiv, jednom ju je javno pohvalio i istakao da je uz Tatjanu pronašao duševni mir.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal

FOTO: ATA images