Svet

25 маја, 2022 17:30

Slavica Rokvić priznala u kome je pronašla utehu nakon Marinkove smrti

Supruga Marinka Rokvića pronašla utehu nakon smrti pevača

Supruga Marinka Rokvića: Kad ljubav poteče venama

Nedavno je održan šestomesečni pomen jednom od najvoljenijih pevača narodne muzike Marinku Rokviću.

Pročitajte: Pogledajte kako je Marinko Rokvić proslavio poslednji rođendan! Reči njegovog sina kidaju dušu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Porodica u ovom neizmerno teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost. Detalji o datumu održavanja sahrane biće naknadno objavljeni — saopštila je tada porodica slavnog pevača.

Slavica Rokvić ne krije da joj je najvažnija podrška nakon Marinkovog preranog odlaska upravo porodica, a nedavno je na Instagramu poručila da „ljubav, mašta i jaka porodica pobeđuju nepobedivo“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Dane najrađe provodi u društvu unuka Despota i Simeona i unuke Leone, koji često uživaju u njenom domu na Košutnjaku, a sada je Slavica otkrila da Leona, ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović, i njena ponosna baka prave lutku u obliku flaminga i tako se zabavljaju.

— Kad ljubav poteče venama. Kad mi se ozare obrazi od njihovih zagrljaja, poljubaca, nestašluka, ideja i priče. Kad ranjeno srce počne da preskače, a toplina njihove ljubavi poput najboljeg leka protiv aritmije dovodi stanje organizma u balans. Vreme provedeno sa njima moja najbolja terapija — istakla je Slavica.

Pročitajte: Težak dan za porodicu Rokvić: Danas se navršava pola godine od Marinkove smrti, detalj na grobu svima zapao za oko!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

 — Onog trena kad nam se pogledi sretnu odmah se rađaju ideje, mašta uradi svoje i čarolija se širi i stvara najlepša timska dela. Despot je otišao na more i strogo zabranio da ne smemo ništa da pravimo bez njega. A mi obećali pa prekršili. Tako se iznedrio i naš čupavi, pernati flamingo zvani Flamingos. Tiho u ilegali radimo i ćutimo. A vi, pravite se da ste neupućeni i ne odajte nas.

Podsetimo se, istaknuti narodni pevač Marinko Rokvić napustio nas je u 68. godini života u novembru 2021. godine, nakon borbe s rakom pankreasa.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Insatgram / Insatgram Printscreen