supruga milana kalinića
Svet

29 Novembra, 2022 11:30

Milan i Sandra saopštili kraj: Momenat koji je u njihovom braku napravio ozbiljan preokret FOTO

Supruga Milana Kalinića velika je podrška voditelju ali iz potpune ilegale. Ne pojavljuje se često u javnosti ali svi znaju da glumac i voditelj ima prelepu suprugu koja ga bodri i voli svih ovih godina.

Milan Kalinić često ume da istakne koliko je ponosan na svoju suprugu sa kojom punih 16 godina deli dobro i zlo. a iz predivnog braka imaju dvoje dece – ćerku Teu i sina Vuka.

Pročitajte: Milan Kalinić ulepšao damamama praznik

Foto: Instagram

Momenat koji je na njihov mladalački život defintvno stavio tačku bio je trenutak kada je Sandra ostala u drugom stanju i kada su kao supružnici počeli neko sasvim novo poglavlje. Naime, fotografija na kojoj je supruga Milana Kalinića u blagoslovenom stanju, osvanula je na društvenoj mreži „Instagram“ i napravila pravu pometnju, jer do sad niko nije imao priliku da je vidi u ovom izdanju.

Pročitajte: Vest o preljubi uništile sklad u porodici – Brak Sandre i Milana Kalinića pred totalnim kolapsom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Milan i Sandra otkako su uplovili u bračni život uživaju u apsolutnoj sreći a voditelj se nikad nije ustručavao da i u javnosti voli i grli svoju suprugu. Naočigled svih, u prvom planu, na ovoj fotografiji bio je njen trudnički stomačić koji joj, mnogi se slažu, predivno stoji, piše Story.

Iako je reč o staroj fotografiji, nastaloj tokom jedne od Sandrine dve trudnoće, komplimenti na račun lepotice koja je Milanova najveća podrška i oslonac, nisu izostali.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: ATA images