Goca Ilić
Svet

13 Aprila, 2022 10:18

Supruga Miroslava Ilića ostala bez nakita koji joj je pevač poklonio

Supruga Miroslava Ilića završila u suzama

Kada je Miroslav Ilić 2007. godine održavao solistički koncert u Beogradu, opljačkana je njegova porodična kuća u Višnjičkoj banji.

Kako su tada mediji pisali, pljačkaši su odneli oko 100.000 evra i određenu količinu nakita koji je pripadao njegovoj supruzi Gordani.

gordana i miroslav ilić

ATA IMAGES

Pročitajte: Supruga Miroslava Ilića progovorila: Ja sam mu pokvarila sve planove u životu!

Iako se radilo o velikoj količini novca, porodica Ilić je to nekako mogla da podnese, međutim, krađa nakita je Gordani veoma teško pala.

Supruga Miroslava Ilića dugo nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je ostala bez vrednosti koje joj je pevač godinama poklanjao. Neke od komada vrednog nakita Miroslav je donosio sa raznih svetskih destinacija, na kojima je održavao koncerte.

miroslav ilić

ATA/IMAGES

Supruga Miroslava Iića nikada se nije hvalila bogatstvom

Ilić nikda nije želeo da govori o pljački koja se desila, ali je preduzeo sve mere kako se slična situacija ne bi ponovila. Kako saznajemo, legendarni pevač u kući više ne drži stvari od velike materijalne i emotivne vrednosti, sem fotografija svoje dece i unuka. A, osim toga, ona je obezbeđena najsavremenijim alarmnim uređajima.

Iako poseduju veliko bogatstvo, ni pevač, a ni njegova supruga se nikada nisu hvalili, niti razmetali istim.

Miroslav Ilić pevač

ATA IMAGES

Ne volim da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio – rekao je pevač.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES