Ćerka
ŠOK!

June 6, 2022 23:00

By

Ljubavnica Miroslava Ilića objavila fotografiju njegove supruge uz šokantne reči: Ovo je Gordana Ilić koja…

Supruga Miroslava Ilića na profilu Mire Antonović 

Kada je krenula u sudsku bobru za utvrđivanje očinstva svog naslednika Devina, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović nije ni slutila da će osim sa popularnim muzičarem morati bitku da bije i sa njegovom manje javnosti poznatom suprugom Gordanom Ilić.

Pročitajte: Mirijana Antonović kroz suze saopštila sudsku odluku – Otkriveno da li su Miroslav i Devin otac i sin

Foto: Gaja

Ne svojom namerom, već na insistiranje medija Gordana je par puta javno verbalno nasrnula na Mirjanu optužujući je da je lažljivica. Par puta ju je kontaktirala i telefonom i povišenim tonom pretila, što je ova videla kao priliku da i sama napadne ili pak proba da odbrani svog naslednika. Uvek uvijeno, u prisustvu advokata i preko novinara Mirjana je komunicirala sa porodicom Ilić, a budući da se sudski proces završio njoj u korist okuražila se i na Facebooku podsetila na sve ono što u vezi njih i njihovog ponašanja ranije nije smela da komentariše, piše “STORY!”

Pročitajte: Mirjana Antonović – Strahujem za sina Devina!

devin antonović

Foto: Bojan Vuković

– U životu čovek treba da smogne snage, da stane na stranu pravde i treba podržavati izmenu lošeg zakona pa šta bilo. Mnogi se nećkaju, kao ne žele nikoga da povrede, ili ne žele da se mešaju ili pak nisu sigurni, (to me podseća na one koji posmatraju silovanje u toku a ne priđu da pomognu)a nedužna deca i dalje, ispaštaju. Ovo je Gordana ilić koja je u jednom članku izjavila da iako Devin liči na Miroslava to ne znači da mu je otac. Da i ona liči na Tanju Bošković a imaju različitog oca – prisetila se Mirjana, koja danas ponosno uzvikuje da njen sin ipak ima oca i da je njegovo ime Miroslav Ilić, kao i da na ovome očigledno neće stati.

Pročitajte: Žena Miroslava Ilića konačno progovorila o majci njegovog sina Devina – A ovo je Mirina reakcija!

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images