Supruga Novaka Đokovića
Svet

December 26, 2022 22:00

By

Uspela da obmane javnost ali ne i komšinicu: Istina o Jeleni nije tako prijatna

Supruga Novaka Đokovića ipak nije potpuno mirna i smerna

Ako vam do sada to nije bilo poznato, dve žene koje su domaćoj javnosti veoma dobro poznate žive jedna do druge, doduše, samo onda kad je jedna od njih u Beogradu.

Foto: ATA images

Naime, supruga Novaka Đokovića i poznata pevačica Milica Pavlović prve su komšinice budući da stanuju u istom elitnom beogradskom stambenom kompleksu.

Jelena Đoković i Milica tako su se vremenom zbližile, pa ne čudi što je pevačica bila odabrana da svojom poznatom energijom uveliča venčanje Noletovog brata Đorđa Đokovića koje je održano ovog leta.

Pročitajte: Ne želi više da joj se podsmevaju – Jelena Đoković pokazala kako izgleda dama od stila FOTO

ATA images

Tako su se otprilike bolje upoznale supruga Novaka Đokovića i Milica Pavlović, a pevačica je bila polaskana što je nastupila na tako važnom događaju za porodicu Đoković.

Stajling Milice Pavlović

Foto: ATA images

– Mnogo mi je drago što sam bila deo te lepe priče i verujte mi prve dve pesme sam se pravila dama. Kasnije sam toliko uživala i provodila se kao da nisam došla da pevam – ispričala je Milica i zatim odgovorila na pitanje kakva je, po njenom utisku, supruga Novaka Đokovića.

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže: Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

Foto: ATA images

– Kada sam došla u Beograd prijateljice su me pitale kakva je Jelena. Ono što sa vama mogu da podelim jeste da žena ima neku energiju koju ne možete da ignorišete, jako specifičnu, prijatnu, ali… ma, dopada mi se baš – rekla je Milica za Blic.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images