Supruga Saše Matića
Svet

March 10, 2023 14:21

By

Istina nije mogla dugo da se krije: Otkriveno sve o ljubavnici Saše Matića

Supruga Saše Matića otkrila istinu o njegovoj ljubavnici

Pevač Saša Matić nesumnjivo je jedan od omiljenih pevača u regionu, a dokaz za to su i dva veličanstvena beogradska koncerta, koja je sinoć i preksinoć održao u Štark Areni.

Pročitajte: Ovako su krenule priče o razvodu – Evo šta su rekli Sašini prijatelji o njegovom braku sa Anđelijom

Ata images

A, pored toga što mu na poslovnom polju cvetaju ruže, Saša je srećan i zadovoljan i na privatnom planu. Međutim, pre nešto više od godinu dana u medijima su se pojavile priče da je popularni pevač neveran supruzi Anđeliji.

Pisalo se da je Saša u vezi sa Draganom Rakčević, bivšom suprugom Mirka Gavrića, te da će se zbog nje razvesti.  No, Sale je ubrzo demantovao te navode.

Pročitajte: Saša Matić progovorio o sukobu sa bratom Dejanom – Roditelji su od njih tražili samo jednu stvar

Ata images

– Naravno da nije istina da se razvodim. Uživam u braku sa svojom suprugom. Iznenađen sam što se pišu neproverene i netačne vesti. Dragana je moja koleginica – izjavio je tada  Saša.

Supruga Saše Matića nema na priče o ljubavnici

Supruga Saše Matića je žena iz senke, moglo bi se reći, jer se vrlo retko pojavljuje u javnosti, ali je jedna od najbitnijih osoba u pevačevom životu. Ona mu je najveća podrška kada je karijera u pitanju, a i preuzela je na sebe sve obaveze oko ćerki, a one su zahvaljujući njoj izrasle u prelepe devojke, kojima se Matići izuzetno ponose.

Pročitajte: Saša Matić kupio kuću do Marinkove – Ovako je izgledao njegov poslednji razgovor sa Rokvićem

Ata images

A, da je priče o Sašinim navodnim avanturama uopšte ne dotiču dokaz su i fotografije sa Matićevog koncerta na kojem se pojavila u društvu ćerki Aleksandre i Tare.

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES