Supruga Siniše Mihajlovića
Svet

2 Januara, 2023 13:21

Crveno da sluti na radost: Ovako je Mihina supruga izgledala na dočeku Nove godine FOTO

Supruga Siniše Mihajlovića dočekala prvu Novu godinu bez Mihe

Arijana i Siniša Mihajlović godinama su važili za jedan od najlepših parova u Italiji, a njihov brak i porodica služili su svima kao primer. Zbog toga i zbog sećanja na njihovu ljubav supruga Siniše Mihajlovića ne dozvoljava da se to zaboravi, pa često i posle njegove smrti sa svojim pratiocima deli fotografije iz srećnih dana.

Pročitajte: Nestvarna vila u kojoj sada stanuje tuga – Ovo je bio Mihin dom iz snova, dvorište kao u bajci FOTO 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

Tako je i juče, prvi dan nove godine, supruga Siniše Mihajlovića objavila njihovu zajedničku fotografiju sa porukom:

– Samo oni koji idu dalje razumeju ko ste zaista. I „Iznad“ znate, nije mesto ni za koga,  Ljubav iznad svega – napisala je Arijana.

Ovo je prva Nova godina koju je lepa Arijana dočekala bez voljenog supruga, ali su tu uz nju bila njena deca, u kojoj pronalazi snagu da nastavi dalje.

A, da neće posustati i da će njena ljubav prema slavnom fudbaleru nastaviti da živi prenoseći se na njihovu decu i unuke dokaz je i fotografija koju je objavila Mihina ćerka Virdžinija.

Pročitajte: Mihina porodica proslavila Božić – Tuga na Arijaninom licu se ne može sakriti, a svaka njena reč govori koliko ga je volela FOTO

Instagram printscreen

Supruga Siniše Mihajlovića na njoj je nasmejana, dok u zagrljaju drži njihovu unuku Violante, sa kojom je i dočekala Novu godinu. Arijana je prvi put od Mihine smrti smogla snage da se našminka i nalakira nokte i to crvenom bojom koja donosi sreću, koja će, nadamo se, ubuduće samo pratiti ovu prelepu porodicu.

 

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM