Supružnici Verica i Veljko
Svet

4 Novembra, 2022 13:15

Verica i Veljko otkrili zašto nisu uspeli: Tvrdnja pred kojom je cela javnost zanemela FOTO

Supružnici Verica i Veljko u nikad većoj ljubavi 

Na sinoćnoj žurki prestižnog magazina Hello! pored mnogih javnih ličnosti, događaj su svojim prisustvom upriličili i Verica Rakočević i njen suprug Veljko.

Pročitajte: Zvezde su sinoć zablistale na najprestižnijoj žurki – Moćne i skupe kombinacije FOTO

veljko kuzmančević

Rajko Ristić

Iako se o njihovom braku spekuliše već određen vremenski period, njihovo pristuttvo dalo je potvrdu – u njihovom braku je ipak sve u najboljm redu.

Savršeno stilizovani pristigli su na crveni tepih gde su se rado zajedno fotografijsali a njihova lica govorila su da u u većoj ljubavi nego ikada pre.

Pročitajte: Obrisala sve zajedničke fotografije – Rastali se Verica i Veljko Kuzmančević, kreatorka se oglasila na Instagramu

Foto: ATA images / Hello! party

U prepoznatljivom stilu i sa izuzetnom energijom popričali u sa gostima, slikali se a potom uživanje nastavili u prostoriji za uživanje i kotel party. Inače, Vericu i Veljka retko možemo videti zajedno na događajima a to sve zbog nedostatka vremena i prevelike angažovanosti. Poznatoj kreatorki i umetniku izuzetno je krivo što ne uspevaju češće da se pojave na događajima, svesni da je njihovo prisustvo svuda dobrodošlo i da su rado viđeni. Ipak, nova slika sa jučerašnjeg događaja potvrdila je priče onih koji su ipak sve vreme isticali da su njih dvoje u skladnom braku.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images