Vanbračni sin Miroslava Ilića svet portal svet
Svet

April 3, 2023 11:43

By

Prvi susret i razgovor bivših ljubavnika: Mirjana se pred svima obratila Miroslavu, a njegova reakcija je sve iznenadila

Susret Mirjane i Miroslava dugo će se prepričavati

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić danas su se ponovo sreli na sudu. Ovaj put razlog je bio taj što je pevač tužio navodnu bivšu ljubavnicu za povredu tajnosti postupka. Oni su se prvi put, posle 37 godina našli oči u oči. Bivši ljubavnici danas su se pojavili u Palati pravde na drugom ročištu, dok je na prethodno došla samo ona.

Pročitajte: Srce mu je kamen – Miroslav Ilić ne želi unuku da vidi ni na slici, Mirjana i Devin očajni 

Susret Mirjane i Miroslava

Susret Mirjane i Miroslava dogodio se ispred Palate pravde. Njih dvoje ušli su u Palatu pravde, ali nisu želeli da daju izjave povodom ovog slučaja. Međutim, ispred sudnice su se sreli i delovalo je kao da je Mirjana nešto kazala Miroslavu, ali je on samo produžio ispred nje.

Podsetimo, Mirjanin sin Devin tužio je i nju, ali i Miroslava radi dokazivanja očinsta. Sud je presudio da Miroslav i Devin jesu otac i sin, međutim, Ilić je tada kazao da nema nameru da prihvati takav ishod:

Pročitajte: Mirjana Antonović ponovo u zatvoru – Devin nemoćan da pomogne majci, a evo šta sprema Miroslavu 

Susret Mirjane i Miroslava

– U slučaju da se ispostavi da je sud zaista doneo takvu presudu, apsolutno ćemo sa punim pravom uložiti žalbu. Ćeraćemo se mi još – kazao je Miroslav tada nakon čega je pokrenuo novu tužbu.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES