scandal

May 29, 2019 19:00

By

Šutnuću te kao najveću kuju: Marko pretio Luni, razlog će vas šokirati! (video)


Luna Đogani i Marko Miljković su se žestoko posvađali jer mu je blogerka rekla da ućuti. Taj sukob se nastavio i juče kada je zadrugarka prišla svom dečku kako bi se sa njim dogovorila oko kupovine!

Luna je odlučila da kaže Marku da skloni svoje stvari i iseli se iz njenog kreveta, a onda je nastao pravi haos u rijalitiju “Zadruga”.

– Hoćeš da budeš gad! Skloni stvari, skloni se iz mog kreveta! Jesi li raskinuo sa mnom? – pitala je Luna nervozno Marka.

– Jesi li mi rekla da odj*bem? Sad ja tebi kažem odj*bi! J*bala si mi mater dan pre toga, ja moram da ti vratim, zato što si skot – uzvratio joj je drsko Miljković.

– Što si sa mnom u vezi onda? Raskini! – rekla je Luna sa suzama u očima.

– Još jednom mi ovo budeš uradila, šutnuću te kao najveću kuju! Neće me boleti uvo da li si povređena – vikao je Marko na nju.

Marko je onda otišao od Lune, a ona je ostala sama grcajući u suzama. Đoganijeva se zainatila da prekine svaki kontakt sa njim, pa mu je nakon svađe pobacala sve stvari i pocepala njihove slike.

Dok je Luna histerisala i plakala, zadrugari su je smirivali, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte u videu.

https://svet-scandal.rs/vesti/kad-ne-mogu-da-te-imam-mogu-da-te-gledam-marko-nakon-svade-s-lunom-otrcao-kod-miljane-ona-mu-priznala-emocije/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen