Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović svet novine svet portal
Svet

June 8, 2024 20:45

By

Suzana priznala: Brak sa Sašom liči na bajku, ali neke teške reči pamti zauvek

Suzana Jovanović i Saša Popović uživaju u ljubavi skoro tri decenije

Nekadašnji direktor “Granda”, Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović svoju ljubav neguju gotovo tri decenije, a na odnosu prepunom poštovanja i kompromisa koji su izgradili tokom svih ovih godina mnogi im mogu pozavideti.

Suzana Jovanović i Saša Popović svet novine svet portal

Ata images

Suzana Jovanović i Saša Popović uživaju ubračnoj idili, ali početak nije bio lak

Upoznali su se davne 1996. godine sasvim slučajno na snimanju njene pesme, ubrzo uplovili u vezu, a onda započeli i zajednički život.

Iz prijateljstva se izrodila ogromna ljubav, a Suzana je jedina uspela da zarobi Saletovo srce i odvede ga pred oltar, iako je važio za velikog zavodnika i miljenika ženske populacije.

Međutim, Suzana ističe da je tada dobijala razne ružne komentare, te otkrila koji su bili.

“Da nećemo ostati zajedno, najgore mi je bilo što su pričali da sam seljanka koja je došla iz Ralje i kako sam ja uspela da smotam Sašu Popovića. Ja nikada nisam imala komplekse odakle sam došla. Mi koji smo sa sela, tvrdim da smo toliko stabilne ličnosti, zdravog razuma i da ne može ništa da nas u životu izbaci toliko iz koloseka. Mislili su da me time vređaju, a ne znaju da se ja time ponosim”, iskreno je rekla.

Suzana Jovanović i Saša Popović svet novine svet portal

ATA images

Suzana Jovanović i Saša Popović važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a otkrili su i tajnu za dug i srećan brak, te otvoreno govorili i o trzavicama sa kojima su se kroz godine suočili.

Pročitajte Ovo je sin Saše Popovića – Malo ko zna za njega, ali nasledstvo ga već čeka

“Mislim da je prvih par godina, dok smo se usklađivali, karakteri su trebali da se slože, kao i navike. On je dugo živeo sam, kao i ja. Prosto, kada čovek dobije partnera, sve se menja. Drugačije je kada imaš nekoga uz sebe. U tom nekom periodu, dok smo se zabavljali bilo je svega i svačega naravno, priča i priča”, ispričala je Suzana u  emisiji “Ceca show”.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images