Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića
Svet

May 18, 2022 10:03

By

Gala slavlje od 25.000 evra: Suzana ženi sina iz prvog braka. 300 zvanica, raskoš i najskuplji meni

Suzana Jovanović ženi sina iz prvog braka, ovo su svi detalji proslave

Suzana Jovanović ženi sina – Sve po meri prvenca

Danijel, sin pevačice Suzane Jovanović iz prvog braka, u četvrtak se ženi dugogodišnjom izabranicom Tijanom, a pevačica i njen suprug Saša Popović prave gala slavlje tim povodom. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine.

Pročitajte: Suzana Jovanović ženi sina: Evo šta kaže o snajki i svadbi koju pripremaju ona i Sale

suzana jovanović

suzana jovanović

Suzana Jovanović ženi sina – Sala će biti dekorisana po želji mladenaca

Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lepo slažu. Očekuje se i više od 300 zvanica, najviše pevača sa estrade. Slavlje ih je ukupno koštalo oko 25.000 evra, piše “Kurir”. Suzana ne krije koliko je ponosna na svoju decu i priznaje da je imala sreću da upozna Popovića, koji je Danijela prihvatio kao svoje dete. Venčanju se posebno raduje njihova ćerka Aleksandra, koja je veoma vezana za brata. Da Suzana Jovanović ženi sina vest je koja je protele nedelje mnoge njene prijatelje učinila nestroljivim a pevačica jedva čeka da sve upriliči i usreći sina i snaju.

Aleksandra je presrećna. Ja sam pod najvećim stresom, a ova moja deca kao da se ne žene i ne udaju, oni su flegmatični, sve to polako. Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu: “Mama, sve je pod kontrolom, opusti se.” Mladenci zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se spisak proširuje jer ne možete da ne zovete ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da ih dođe, svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki: “Jednom je svadba i više nema – objasnila je Suzana i dodala da je prezadovoljna snajkom:

Pročitajte: Suzana Jovanović zapušila usta dušebrižnicima: Ove reči će dobro upamtiti!

Sasa Popovic, Suzana Jovanovic foto Ivan Vucicevic (168)

Ivan Vučićević

Suzana Jovanović ženi sina – Pevačica oduševljena snajkom

Suzana Jovanović ženi sina snajom koju obožava i koja joj se dopala na prvi pogled. Retkost je čuti da je svekrva ovako ponosna na snaju koju je odabrao naslednik.

Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu – zaključuje ona.

Danijel i njegova buduća supruga Tijana su se upoznali u “Grand produkciji”, gde je on radio kao tonac, a ona i dalje radi kao šminkerka. Oni su se odlučili da veselje bude upriličeno radnim danom zbog toga što su pevači angažovani vikendom po raznim svirkama.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ivan Vučićević