scandal

June 13, 2019 12:04

By

Suzaninog sina Miki izbacio iz takta zbog svega što se desilo! KAKO SME DA ŠAMARA MOJU MAJKU?

Nikola Perović, sin Suzane Perović, poludeo je nakon što je Miki Đuričić maltretirao njegovu majku. Vidno uzrujan, Nikola nije krio prezir prema pčelaru.

– Miki nije smeo da dira moju majku, ma ubiću ga, bre. Ne znam što joj je sve ovo trebalo. Neću ništa dalje da komentarišem jer ću reći svašta – kaže navodno Suzanin sin i dodaje:

– Mnogo mi je žao majke, ona ovo nije zaslužila, kako sme da je šamara. Lepo sam joj pričao da je ona ozbiljna žena i da joj rijaliti ne treba. Eto, sada su joj rijaliti i Miki došli glave. Mnogo sam nervozan i ljut na Mikija, baš me je razočarao. Nadam se da će mami biti dobro i da će zauvek staviti tačku na tog čoveka – ispričao je Perović za Srpski telegraf.

Podsećanja radi, Nikola je više puta u javnosti stavio do znanja da podržava Suzanu u svemu, zato što je ona kao majka uvek bila tu za njega. Iako je govorio da Miki nije baš po volji, uvek ga je poštovao zato što je on bio izbor njene majke.

https://svet-scandal.rs/vesti/miki-podivljao-krenuo-redom-da-bije-prvo-je-pretukao-nadezdu-a-zatim-se-sramotno-ostrvio-na-suzanu-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević