Nikolina Pišek u bolnici
tužno

October 15, 2022 11:15

By

Nikolina Pišek prvi put u javnosti od smrti supruga, grca u suzama: Kao da sam ja nešto skrivila… (foto)

Suze Nikoline Pišek rastužile su svakog

Istoričar umetnosti i suprug voditeljke Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo je početkom maja ove godine. Od tog trenutka njegova udovica preživljava pakao koji joj pravi svekar, Viktor Ristović. I dok njihovi porodični problemi pune novinske stupce, dugo se spekulisalo da li će se Nikolina vratiti svom poslu.

Pročitajte: Prekinula tišinu – Nikolina Pišek konačno progovorila o Vidojevom neverstvu, a svekra optužila za ovo

Suze Nikoline Pišek

Foto: Ata images

Voditeljka je konačno smogla snage i stala pred kamere u svojoj novoj emisiji koja se emituje na televiziji “Una”. Sa još dve koleginice, Pišekova će pričati o ženskim temama trudeći se da pomogne svakoj ženi koja se nađe u nezavidnoj situaciji.

S obzirom da je ovo njeno prvo javno pojavljivanje nakon tragedije koju je preživela, Nikolina nije uspela da iskontroliše svoje emocije. Suze Nikoline Pišek na trenutak su napravile muk u studiju. Ona je iskreno progovorila o agoniji kroz koju prolazi. Voditeljka nije mogla da obuzda emocije kada je počela da priča o Vidoju, te otkrila da se oseća kao da je nešto skrivila.

Pročitajte: Zatvor bi mi bio raj – Nikolina Pišek podnela tužbu protiv Miše Grofa za nasilje u porodici?

Suze Nikoline Pišek

Foto: Screenshot Una TV

– Oprostite, meni malo drhti glas – započela je Nikolina, pa otkrila kako se nosi sa time da je sada udovica:

– Šta god da uradim i kako god da se postavim, ja ću dočekati neku osudu, s neke strane. Tako da mislim da je ta pozicija, udovica, koja se istovremeno treba nositi sa strašnim gubitkom… Kao da nosim nekakvu krivicu, kao da sam ja nešto skrivila – rekla je ona sa suzama u očima.

Bilo kako bilo, svi su se složili da ovoj ženi treba aplaudirati na hrabrosti što je smogla snage i uzela život u svoje ruke kako bi njenim dvema ćerkama obezbedila bezbrižan život. Samo ona zna kako se oseća kada ostane sama u svoja četiri zida, ali jedno je sigurno, sreća prati hrabre tako da će i za Nikolinu, sigurni smo, doći bolji dani.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: UNA tv

FOTO: Ata images