Svađa Kemiša i Vesne Zmijanac svet portal svet
Svet

April 5, 2024 11:45

By

U novembru sam se sporazumno razveo: Prljav veš o propalom braku sa pevačicom Kemiš izneo u javnost

Svađa Kemiša i Vesne Zmijanac objašnjena u otvorenom pismu

Svađa Kemiša i Vesne Zmijanac objašnjena je pre mnogo godina a nakon čega je usledio i potpuni raskol. Naime, iako su mnogi nepravedno optuživali Zoricu Brunclik da je stala između Vesne Zmijanac i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, on je tačku na brak sa njom stavio kada je saznao da ga ona navodno vara, kao što je ubrzo nakon razvoda i napisao u otovorenom pismu.

Svađa Kemiša i Vesne Zmijanac svet portal svet

Ata images

Svađa Kemiša i Vesne Zmijanac navodno se desila zbog prijatelja i saradnika

Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. Svađa Kemiša i Vesne Zmijanac dogodila se navodno zbog poznatog gospodina a harmonikaš je to dalje ovako objasnio…

Pročitajte Vesna Zmijanac poručila Kemišu – Nismo ti i ja još završili

– U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga.

Svađa Kemiša i Vesne Zmijanac svet portal svet

Rajko Ristić

Svađa Kemiša i Vesne Zmijanac eskalirala je, razvod desio se sporazumno 

– U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture. Ovim sam želeo da okončam jedan ružan period u mom životu – priznata je ukratko svađa Kemiša i Vesne Zmijanac nakon koje je došlo da razlaza.

Pročitajte Kakav strasan poljubac – Ovako su se voleli Vesna Zmijanac i Kemiš

– Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović, s kojim je Vesna kasnije dobila ćerku Nikoliju, prim. aut.) u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama).

Svađa Kemiša i Vesne Zmijanac svet portal svet

ATA images

– O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim angažovanjem može mnogo da učini na afirmaciji nekog pevača (primer Vesne Zmijanac). Međutim, afirmacija Vesne je ovog puta išla preko Zoričinih i mojih leđa, jer je propagandni tim Vesne Zmijanac smislio da bi za nju bilo najbolje da afirmaciju traži pesmama i imidžom u kojima oplakuje ‘nesrećnu ljubav’ sa mnom.

Pročitajte Na aerodromu ga je čekala verenica – Zorica i Kemiš otkrivaju skandalozne detalje njihovog braka

– Ne mislim da je postojala zla namera, međutim, Vesnina tendenciozna afirmacija pretvorila se u moru kuće u kojoj ja sada živim. Očigledno da postoje ljudi koji su poverovali tim propagandnim mahinacijama, pa nam bukvalno ne daju mira, danonoćno nas uznemiravaju telefonom, pišu bljuvotine po kući i ne dozvoljavaju da normalno živimo i radimo – napisano je u otvorenom pismu koje je objasnilo zašto je usledila svađa Kemiša i Vesne Zmijanac a zatim i razvod.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Ivan Vučićević