Svadba Bojane Rodić i Mirka Šijana
veselo

September 18, 2022 15:00

By

Elegancija i glamur na svakom koraku, trudna mlada poput princeze: Bojana Rodić i Mirko Šijan staju na ludi kamen (foto)

Svadba Bojane Rodić i Mirka Šijana 

Bojana Rodić i Mirko Šijan danas će se zavetovati na večnu ljubav,a svadbeno veselje zakazano je za popodnevne časove u jednom restoranu u Jakovu.

U Surčinu i Titelu od ranih jutarnjih časova je veoma veselo. Mladoženja je u automobilu vrednom 400000 evra krenuo put vojvođanskog mesta kako bi video svoju dragu. Mlada blista u prelepoj venčanici,a poput pravih princeza ima i krunu kao modni detalj, a trudnoća joj ne smeta da bude najveselija. Kako nalažu srpski običaji, Šijan je prvo pucao u jabuku, da bi nakon toga “kupio” Bojanu za neverovatnih 50000 evra, kako se šuška.

Pročitajte: Luksuz pršti na svakom koraku – Bojana Rodić proslavlja devojačko veče na obali mora (foto)

Svadba Bojane Rodić i Mirka Šijana

Foto: Alo

Bogdan Rodić, mladin ponosni tata iznenadio je mladence fijakerom u kom ih je provozao pre nego što su krenuli put crkve. Među najveselijim gostima svakako su Bojanine sestre Bogdana i Nataša, kao i mladoženjina majka, Goca Božinovska. Sestre Bojane Rodić zablistale su u svečanim toaletama. Bogdana je izabrala srebrnu kombinaciju sa krstalima do poda, dok je Nataša zablistala u crnom i naglasila dekolte.

Podsetimo, Bojana i Mirko imaju sina Zorana koji je nedavno proslavio prvi rođendan, a uskoro će postati roditelji još jednog dečaka.

Pročitajte: Svadba Bojane Rodić i Mirka Šijana samo što nije, mlada zablistala u venčanici – Da li je njena haljina lepša od Bogdanine?

Svadba Bojane Rodić i Mirka Šijana

Foto: Alo

AUTOR: SVET

FOTO: Alo