Svadba Branke Pujić i Gagija Jovanovića svet novine svet portal
Svet

June 17, 2024 18:28

By

Brak ipak nije za nju: Branka Pujić posle mnogo vremena donela odluku

Svadba Branke Pujić i Gagija Jovanovića desila se ekspresno

Jedan od najpoznatijih bračnih parova, Branka Pujić i Dragan Jovanović, nedavno su doživeli jedan od najradosnijih trenutaka u životu svakog roditelja. Njihova ćerka Anđela udala se sa atletičara Mihaila Dudaša, a tom prilikom čitava javnost komentarisala je Branku i Gagija, koji su decenijama u skladnom braku. Svadba Branke Pujić i Gagija Jovanovića dogodilo se pre trideset i dve godine.

Svadba Branke Pujić i Gagija Jovanovića – Bajka od života

Branka i Gagi, po mišljenju mnogih, na fotografijama sa ćerkine svadbe i dalje deluju zaljubljeno i srećno kao i prvog dana braka, iako su se venčali davne 1992. godine. Venčanje Branke Pujić i Gagija Jovanovića bilo je kao u bajci.

Pročitajte Supruga i ćerka su najveća podrška u danima teške borbe – Gagi Jovanović bolestan, jedva se kreće

Dragan i Branka upoznali su se još kao studenti na Fakultetu dramskih umetnosti. Jovanović je odmah znao da je upoznao ženu svog života, ali morao je da pričeka dok i Branka nije shvatila da su rođeni jedno za drugo.

Svadba Branke Pujić i Gagija Jovanovića svet novine svet portal

ATA images

Prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je. Nemamo recept za srećan brak. Nas je od prvog dana vezivalo poštovanje koje gajimo jedno prema dugom. Nikada se između nas nije isprečila karijera ili nešto materijalno. Drago mi je što je pored mene neko ko ima ljubavi za sve, ko je spreman svakom da pomogne i ko voli život. Srećan sam što je Branka skromna i što sam njene želje mogao da ostvarim – rekao je Jovanović, a Branka je otkrila da je u tom periodu bila u emotivnom odnosu sa drugim muškarcem.

Pročitajte Sve je počelo davno, niko nije obraćao pažnju – Gagi Jovanović se bori protiv teške bolesti

‒ Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i vremenom mi se uvukao pod kožu ‒ ispričala je Branka u jednom intervjuu, dodajući da se ljubav rodila posle zajedničkog projekta.

Svadba Branke Pujić i Gagija Jovanovića svet novine svet portal

Foto: ATA images

Svadba Branke Pujić i Gagija Jovanovića bila je sudbina

‒ Ali, nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan, a meni je u početku sa njim bilo vrlo lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano je preraslo u ovo što imamo danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali je i jako dobar čovek ‒ pobrojala je Branka vrline supruga.

Pročitajte Gagi Jovanović izdao Branku, sada je gotovo – U kafani razmenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom FOTO

Iako Branka i Gagi važe za par koji se može pohvaliti brakom bez skandala i trzavica, činjenica je da su se venčali pod pritiskom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

‒ Oduvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir ‒ kaže Branka.

Pročitajte Ishitrena reakcija koštala je venčanja – Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić tužna što je sve propalo

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića, koje je bilo 1992. godine, glumica pamti kao jedan od najlepših dana u životu:

‒ Bilo je veoma romantično u restoranu Ušće, s pogledom na Dunav i Kalemegdan. Došli su svi naši prijatelji i rodbina i sva ljubav je bila usmerena ka nama. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju. Prosto da vam srce stane.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram