Poznati biznismen Đorđe Đoković
veselo

September 13, 2022 11:30

By

Zasenio čak i mladence: Ovako se Novak veseli kada ženi brata, sve oči uprte u njega (foto)

Svadba Đorđa Đokovića i Saške Veselinov odigrala se tokom jučerašnjeg dana. Mladenci su se u prepodnevnim časovima zarekli na večnu ljubav pred Bogom, nakon čega je usledio porodnični ručak u jednom beogradskom restoranu. Mlada je sijala u predivnoj “princeza” venčanici, da bi se za ručak odlučila za jednostavnu belu haljinu.

Pročitajte: Svadba Đorđa Đokovića i Saške Veselinov – Mama Dijana lepotom zasenila snajke (foto)

Odmah pošto su se u „Crkvi svetog Marka“ u Beogradu zakleli na večnu ljubav, Đorđe Đoković i Saška Veselinov sa porodicom i prijateljima uputili su se na nepoznatu destinaciju u Crnoj Gori gde je upriličena svadbena proslava.

Kreatorka kupaćih kostima i voditeljka na primorju je zablistala u sasvim durgačijem, trećem modelu venčanice. Za slavlje je odabrala usku haljinu sa raskošnim cvetom na ramenu koja je isiticala njenu figuru, a kosu je pokupila u punđu. Đorđe je bio u belom od glave do pete.

Pročitajte: Stiže pojačanje – Đorđe Đoković i Saška Veselinov podelili prelepe vesti, Dijana i Srđan presrećni

Svadba Đorđa Đokovića i Saške Veselinov

Foto: Instagram

Lokacija je ostala misterija i dan nakon svadbenog veselja, ali ekskluzivne fotografije i snimci su osvanuli na “Instagramu”. Goste su zabavljali Željko Samardžić, Sergej Ćetković i Aleksandra Prijović, a glavna zvezda svadbe Đorđa Đokovića i Saške Veselinov svakako je bio mladoženjin najstariji brat.

Novak se u jednom trenutku latio mikrofona i zajedno sa mladencima otpevao čuveni hit Kemala Montena “Nije htjela” i time pobrao ovacije svih prisutnih.Ništa manje vesela nije bila ni njegova supruga, Jelena, ponevši divnu kratku haljinu sa naborima koja joj ni najmanje nije smetala u igranju.

Pročitajte: Saška je prelepa mlada, a evo kako su na svojim venčanjima izgledale Dijana i Jelena Đoković (foto)

Svadba Đorđa Đokovića i Saške Veselinov

Foto: Instagram

AUTOR: SVET