Svadba Lidije Vukićević
Svet

18 Novembra, 2022 09:00

Lidija Vukićević zablistala u raskošnoj venčanici: Slike sa svadbe će vas oduševiti FOTO

Svadba Lidije Vukićević bila je događaj godine

Godine prolaze a Lidiju Vukićević u stopu prati glas da joj vreme ne može ništa i da je pronašla „eliksir mladosti“. Tome u prilog govori i fotografija sa njenog venčanja iz, sada već davne, 1991. godine.

Foto: Rajko Ristić

Svadba Lidije Vukićević mnogim je ostala u sećanju

Za dugogodišnjeg dečka, fudbalera Mitra Mrkelu, Lidija se udala u jeku popularnosti, koju joj je donela uloga Violete Popadić u seriji „Bolji život“. Na venčanju je blistala u raskošnoj venčanici, sa velom ukrašenim venčićem koji je išao preko čela, kao i glomaznim minđušama popularnim u to vreme.

Story printscreen

Iako mladoženjino odelo i kravata sa distance od tri decenije deluju pomalo retro, u to vreme bili su najmoderniji, a njih dvoje važili su za par kakav se samo poželeti može.

Složno su isekli prvo parče torte, ukrašene figurama mladenaca, ali sloga u braku nije doveka trajala.

Pročitajte: Osmeh od uva do uva, sreća na svakom koraku – Lidija Vukićević uživa sa dečkom u Italiji FOTO 

Instagram

Rastali su se posle devet godina, po povratku u Beograd. Lidija je zbog porodice svesno žrtvovala karijeru i zajedno sa sinovima pratila Mitra od Holandije, preko Turske, do Amerike. Ipak, to nije bilo dovoljno da ljubav potraje.

Danas u šali kaže da je srećno razvedena, a imajući u vidu da se nije mnogo promenila, ako ponovo poželi da kaže „da“, sigurni smo da bi joj prva venčanica i sada idealno stajala.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: HELLO!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM, STORY PRINTSCREEN