Stajling Marije Veljković
Svet

January 3, 2023 18:15

By

Da li je moglo lepše: Marija Veljković i Rastko obelodanili da stiže prinova, sreći nema kraja VIDEO

Svadba Marije Veljković i Rasta Jankovića očekivana je u Novoj godini

Nije mnogo od početka veze sa Rastkom Jankovićem prošlo, a Marija Veljković poželela je da o emocijama koje prema njemu oseća govori za javnost. Fotografije na “Instagramu” sa letovanja bile su prvi dokaz da to između voditeljke i glumca nije samo prolazna šema, već nešto daleko dublje, jače i lepše.

Pročitajte: Pre nje je ljubio pevačicu – Marija Veljković u vezi sa poznatim glumcem (foto)

Marija Veljković i Rastko Janković

Foto: Instagram

Dramski umetnik, koji se svojevremeno bavio i muzikom kroz svega par meseci upoznao je Marijinu decu te danas nalikuju skladnim porodicama sa reklame. Jedna po jedna stavka se nizala, svaka lepša od prethodne i dovela do jednog vrlo prostog zaključka pratioca i fanova zaljubljenog para a to je da je svadba Marije Veljković i Rastka Jankovića neizbežna stavka u skorijoj budućnosti, piše Story.

Pročitajte: Marija i Rastko ekskluzivno za HELLO! otkrivaju detalje svoje veze

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Neosporno je da emotivni partneri imaju sve predispoziricije da stanu na ludi kamen.

Mnogo se vole, prate jedno drugo u stopu i velika su podrška kako na privatnom tako i profesionalnom putu.Tako je recimo voditeljka “Slagalice” u potpunosti stala iza svog izabranika kada je poželo da se vrati muzici i snimi numeru. Dugo su trajali pregovori oko tog projekta a uskoro će Rastkov proizvod konačno ugledati svetlost dana. Naime, numera Fleksuj s nama koju je snimio sa Ivanom Gavrilovićem, kao i spot za nju u što kraćem vremenskom periodu trebalo bi da se nađu na YouTube-u što se može okarakterisati kao jedna od najlepših vesti u njihovom životu dok ne signe ona koju svi očekuju – prinova.

Pročitajte: Mariji Veljković SLOMLJENO SRCE, taman smo mislili da je našla svoju sreću (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rastko Jankovic (@rastko.jankovic)

Ovo je za sada jedina, ali svakako predivna novost zaljubljenog para, iako svi očekuju mnogo više i nadaju se da će se i ta svadba Marije Veljković i Rastka Jankovića uskoro dogoditi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram