Venčanje Mihajla Šaulića
Svet

August 20, 2022 16:00

By

Istorija se ponavlja: Šabanov sin otkazao svadbu, Goca čupa kosu s glave

Svadba Mihajla Šaulića je otkazana

Mihajlo Šaulić planirao je da na jesen oženi verenicu Marinu Velimirović, međutim, on se u poslednjem trenutku predomislio i otkazao svadbeno veselje.

Svadba Mihajla Šaulića pod znakom pitanja

– Marina je u četvrtom mesec trudnoće i sada je sa Mihajlom u Švajcarskoj. Oni su planirali da se vančaju pre nego što beba stigne na svet i to je najviše obradovalo Gocu. Svi su im se ponudili da im pomognu oko pripema kako se ne bi mladenci mnogo umarali i stresirali, ali Mihajlo i Marina su nedavno odlučili da sve otkažu i to su saopštili porodicama. Mihajlo je bio taj koji je potegao tu temu, jer opet je zavladao korona virus – navodi izvor za Star i dodaje:

Pročitajte: Mihajlo Šaulić postao konzul u Švajcarskoj, ali ocu Šabanu nije ispunio jedinu želju

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mihajlo Saulic (@saulicmihajlo)

– Oni su se dogovorili da odlože sve, pa da svadba bude sledeće godine, najverovatnije u oktobru kad bi i krstili bebu. Goca je ipak razočarana jer se baš radovala i nadala da će se ispuniti Šabanova želja da se Mihajlo oženi – zaključio je izvor.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mihajlo Saulic (@saulicmihajlo)

Podsećanja radi sin Šabana Šaulića raskinuo je 2019. godine veridbu sa dugogodišnjom izabranicom Danijelom Mandić. Svadba Mihajla Šaulića zakazana za 25. jun je tada otkazana, a nesuđeni mladenci su se rastali u miru i bez pompe.

FOTO: RAJKO RISTIĆ