venčanica mustafine žene
SPEKTAKL

June 13, 2022 10:00

By

Nakon glaumuroznog venčanja, Mustafa i Melis provociraju Eminu: Mlađi sin uz oca, a stariji… (foto)

Svadba Mustafe i Melis prošla je izvanredno ali nešto je ipak nedostajalo 

Mustafa Sandal i njegova supruga Melis, venčali su se pre nekoliko dana a sad glamuroznog slavlja slike ne prestaju da isplivavaju. Turski pevač i bivši suprug pop zvezde Emine Jahović gala slavlje i luks venčanje najavljivao je nedeljama unazad a sad su konačno isplivale slike nekoliko dana od venčanja. Mnogi ipak ne mogu da se otrgnu utisku koliko je novca utrošeno u ovo slavlje i kako je sve izgledalo.

Naime, detalj koji je sve iznenadio jeste da na dugočekivanoj žurki koju je Mustafa pompezno najavljivao nisu bila oba sina. Samo jedan je prisustvovao ceremoniji venčanja, a uz mladu je takođe bio sin kojeg je dobila sa bivšim partnerom.

Pročitajte: Isplivale slike sa venčanja Mustafe i zgodne Melis ali Emininu poruku svi komentarišu – Pričala sam zvezdama o tebi…

Svadba Mustafe i Melis – Žurka za odabrane

Par je na venčanje stigao u roze automobilu za golf terene. Melisa je za ovaj važan dan odabrala otmenu belu venčanicu, dok se Mustafa odlučio za sivo odelo. Svadba je upriličena u prelepom vrtu hotela Marmaris, koje je vilo specijalno dekorisanom za ovu priliku. Osim ukrasnih sijalica, sveća, cveća, na plaži su bila postavljene dve figure u obliku slova M, što je početno slovo njihovih imena.

Pročitajte: Nesvakidašnji plan za medeni mesec – Mustafa ne štedi, verenica uživa, a šta radi Emina

Ceremoniji sklapanja braka prisustvovao je samo Mustafin mlađi sin Javuz, dok stariji Jaman, barem ako je verovati fotografijama koje se objavljuju društvenim mrežama, nije bio tu. Uz Melisu je na venčanju bio i njen sin iz prethodne veze, sedmogodišnji Jigit.

Pročitajte: Emina Jahović krenula dalje – Evo kako živi pevačica dok se Mustafa razbacuje milionima (VIDEO)

Ovaj potez mnogi su protumačili samo na jedan način – da li stariji sin Jaman ne odobrava tatinu novu vezu ili je naprosto dečak bio kod majke. Čini se da ipak sva ova fama ko Mustafinog venčanja Emini nikako ne prija i mnogi su stekli utisak kao da je indirektno provociraju. A, opet, s druge strane, čini se da lepa pevačica apsolutno ne obraća pažnju na priče iz kuloara i da u životu uživa punim plućima…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Printscreen