Udala se ćerka Siniše Mihajlovića
Svet

May 24, 2023 15:45

By

Miha nije dočekao da vidi svog anđela: Udaje se Virdžinija Mihajlović, tata nije tu da joj da blagoslov FOTO

Svadba Virdžinije Mihajlović isplanirana do najsitnijih detalja

Bliži se svadba Virdžinija Mihajlović a kako je njena porodica najavila pre nekoliko nedelja poznat je i datum ‒ 17. jun.

Pročitajte Najbolji drug iz detinjstva mu je zapalio rodni dom, a Miha mu je oprostio – Ovde je živeo Siniša Mihajlović FOTO

Svadba Virdžinije Mihajlović

Mlađa ćerka legendarnog Siniše Mihajlovića odlučila je da sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem partneru Alesandru Voljaku, sa kojim ima ćerku Violante, izgovori u Bariju, u Katedrali Monopoli (Santa Maria della Madia), romaničkoj crkvi iz 12. veka.

Pošto su brojni pratioci na Instagramu bili nestrpljivi da saznaju detalje venčanja, Virdžinija je napravila specijalnu „Q&A“ sesiju i otkrila šta će se sve dešavati tog dana na jugu Italije.

Pročitajte Bolest je surova, terapije prejake – Siniša Mihajlović ovako je izgledao prvi put u javnosti  (foto)

Svadba Virdžinije Mihajlović

Prvo pitanje odnosilo se na venčanicu, koju je pronašla u ateljeu „Celebrity Sposa“.

‒ Oni imaju najlepše venčanice i najbolje brendove: „Elie Saab“, „Dimitrius Dalia“, „Berta Bridal“… Moja je „Galia Lahav“ i kao san je. Uz prvu haljinu nosiću cipele sa potpisom kuće „Jimmy Choo“, a uz drugu „Paris Texas“.

Pohvalila je i organizatore. Ekipa „Eleonora Panetta Events“ potrudila se da joj ispuni svaku želju.

Pročitajte Želja porodice biće ispunjena – Premeštaju se posmrtni ostaci Siniše Mihajlovića, evo gde će počivati legendarni fudbaler

Svadba Virdžinije Mihajlović

‒ Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala (smeh). Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1938492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru.

Da li će svadba Virdžinije Mihajlović biti intimnija ili planiraju veliku zabavu, interesovalo je jednog pratioca.

‒ Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvesta gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole.

Pročitajte Suze u domu Siniše Mihajlovića – Mihina porodica plačući gleda u njegovu unuku VIDEO

Svadba Virdžinije Mihajlović

Virdžinija je otkrila ko će biti kumovi. Njeni svedoci biće brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je takođe izabrao sestru i brata. Burme su izrađene od žutog zlata sa brilijantima. Videli smo i kako izgleda pozivnica.

Naravno, neizostavno je bilo i pitanje gde će na medeni mesec.

‒ I Alesandro i ja volimo da svuda vodimo Violante, ne idemo nigde bez nje. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom definitivno je mnogo lepše. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca. Odlučili smo se za Maldive, „Emerald Maldives Resort Spa“. Biće to naš prvi susret sa ovim arhipelagom, piše Hello!. 

Pročitajte Nije prošlo ni pola godine od Sinišine smrti – Venčanica spremna, Arijana nema razloga da krije FOTO

Svadba Virdžinije Mihajlović

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram