Sin Marine Tucaković
ŠOKANTNO

June 16, 2022 16:00

By

Novi haos na estradi: Sin Marine Tucaković se oglasio povodom autorskih prava i raskrinkao sve. I, šta ćemo sad?

Svađa zbog pesme Provereno i dalje bukti sada se oglasio i Laća

Veliki sukob između pevačica Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog rasprave oko prava na vlasništvo nad pesmom „Provereno“ autora Dragana Brajovića Braje, ovih dana uzburkava javnost, a od komentara se niko od učesnika nije suzdržao.

Pročitajte: Toliko si dobra da si svima trn u oku – Estrada ovako reaguje na sukob Milice i Ane, Đorđe David nikad brutalniji

Sukob Milice i Ane

Foto: Ata Images

– Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi. Nemam komentar. Pesma je pisana za Milicu Pavlović – rekao je Braja za medije.

Pročitajte: Karleuša ne staje – Uputila pretnje Lukasu. On joj spremio do sada neviđenu osvetu

Sada se u celu priču uključio i tekstopisac Milan Radulović Laća, piše Kurir. Evo kako je sve to objasnio cenjeni tekstopisac i sin najuvaženije Marine Tucaković.

– Drage saradnice, hvala vam što ste ovim činom otvorile priliku za eventualnu debatu na temu autorskih prava, odnosno intelektualne svojine, da slušaoci, ako ih zanima, nauče šta je krađa, šta je “kaver”, šta je zakonski, te ko je od slučaja do slučaja vlasnik pesme. Obe ste mi drage, šoubiz je šoubiz. Takođe, postoje i prava izvođača i prava vlasnika snimka. Mi od tih prava živimo, kako bi vi imali šta da slušate, to je pravo neotuđivo. A kada se to pravo povredi… Šta ćemo sad? – napisao je Laća na Instagramu.

Pročitajte: Milica Pavlović bez dlake na jeziku – Ja se sa svima lepo pozdravim i izljubim, a mene pljuju kako okrenem leđa

MILICA PAVLOVIĆ

Foto: Ata Images

Podsetimo se, pevačica Milica Pavlović pre nekoliko meseci objavila je pesmu koja je ubrzo postala hit da bi se ispostavilo da postoji i demo verzija numere koju je otpevala Ana Nikolić. Kako sada postoje dve verzije pesme i kako se do sada to nije desilo, mnogi su zbunjeni i to komentarišu, dok javne ličnosti uglavnom, do sada, nisu imale komentar. Aca Lukas javno je podržao Aninu verziju pesme, dok je Jelena Karleuša podržala Milicu, nakon čega su se njih dvoje sukobili na Instagramu. Poznati su se ipak oglasili povodom situcije u kojoj su se našle Milica i Ana  a o tome više pročitajte OVDE.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram Screenshot