Star

18 Januara, 2022 22:00

SVE DUGUJE NJIMA! Evo ko su roditelji Jovane Jeremić!

Voditeljka Jovana Jeremić danas je jedno od najprepoznatljivijih TV lica, „kraljica šera“, kako i sama veoma često ističe. Međutim, njen put nije bio nimalo lak.

ATA/IMAGES

Rođena u Ljigu  odrasla je u radničkoj porodici, a kako je pričala, i sama je bezbroj puta nailazila je na mnoge nepravde, kako tokom školovanja, tako i kasnije. Ipak, nikada nije odustajala, pa danas uživa u plodovima svog rada.

Naime, nije tajna jer nikada nije krila da je odrasla u kafani „Dva brata“ na Ibarskoj magistrali, gde je kako je i sama jednom priliko ispričala imala svakodnevne susrete sa velikim imenima  domaće javne scene.

-Ništa ne bih promenila. Tamo sam upoznala mnogo javnih ličnosti. Volela sam da provirim, kad mi kažu da je neko poznat došao. Imam mnogo lepih uspomena iz kafane, ne stidim se toga. Znala sam ko šta voli da jede, posmatrala sam ih, a neke i upoznala – rekla je Jovana jednom prilikom

Jovana Jeremić Ata

ATA/IMAGES

Takođe, Jovanu je jako pogodilo kada u Osnovnoj školi nije izabrana za đaka generacije, o čemu je javno govorila.

– Ja sam tada ispustila telefon i pala sam u nesvest. Kafandžijska ćerka sa Ibarske magistrale ih je pobedila zato što je imala rezultat – jecajući je ispričala Jovana u emisiji „Glamur specijal“.

Evo ko su roditelji Jovane Jeremić!

Iako čitaoci domaćih medija misle da znaju apsolutno sve o Jovani Jeremić, poznata voditeljka pojedine detalje svog privatnog života nikada nije iznosila u javnost, iako je o roditeljima Jovana  pričala u više navarata, jednom prilikom je i objavila njihovu fotografiju uz dirljive reči.

PRINTSCREEN/FACEBOOK/JOVANA JEREMIĆ

-Ponosna sam na moje roditelje i sve što su zajedno prošli, videli, pošteno zaradili, a pre svega, što su me vaspitali da se u životu oslanjam samo na sebe i svoj rad, koji me već godinama vodi ka krajnjem cilju – biti najbolja verzija sebe. Dva velika radnika, dva dobra čoveka, od nule do imperije svojim krvavim radom – dokaz da ljubav i rad jedino daju rezultat – napisala je Jovana pre tri godine o svojim roditeljima.

Pročitajte: Ostaviće vas bez teksta kada vidite kako će Jovana Jeremić voditi emisiju!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN