Scandal

7 Maja, 2021 12:00

Sve IZGLADILE! Ceca i Goca KONAČNO se srele i popričale na slavi Rodića u Titelu!

Porodica Rodić iz Titela proslavila je krsnu slavu Đurđevdan, a njihove dve prije, Ceca Ražnatović i Goca Božinovska konačno su se srele i sele i popričala. Slavilo se da kasno u noć a zet Mirko Šijan je bio najvesiliji!

Đurđevdan ih okupio

Pevačica Goca Božinovska je stigla sa svojom najmlađom ćerkom Zoranom, a dočekali su ih buduća snaja Bojana Rodić i sin Mirko Šijan, koji su došli malo pre nje.

Ceca Ražnatović je na veselje došla u pratnji dečka Bogdana Srejovića, koji se celu noć nije odvajao od nje. Stigli su malo pred ponoć na proslavu, među poslednjima, a bili su odlično raspoloženi – ističe izvor Kurira.

Božinovska i Ceca su se prvi put srele u kući Rodića, a poznato je da ih veže dugogodišnje prijateljstvo. Do jutra su nazdravljale, gozba je bila bogata, dok su svi naručivali od muzičara svoje omiljene pesme – dodaje izvor, piše Kurir.rs.

Mirko Šijan je, kao i uvek, bio najveseliji. On je sve vreme pevao, peo se na stolice, pa je bio glavni za atmosferu. Trudna Bojana mu je često bila u zagrljaju, pa su svi mogli da vide koliko se vole – zaključuje izvor Kurira.

FOTO: IVAN VUČICEVIC/ATA IMAGES/INSTAGRAMPRINTSCREEN