Scandal

30 Jula, 2020 17:00

SVE MOJE LJUBAVI! Nova pesma Dženana Loncarevića preti da postane VELIKI HIT!

Halid Bešlić i Dženan Lončarević rame uz rame u novoj Lončarevićevoj pesmi „Sve moje ljubavi“.

PRAVI LETNJI HIT!

Uvek kreativni Dženan Lončarević i sada, u doba Korone, ne gubi inspiraciju pa je svojoj publici poklonio pesmu „Sve moje ljubavi“ koju prati neobični spot. Pod rediteljskom palicom Harisa Dubice, Dženan je i ovoga puta objavio spot, a gost mu je proslavljeni pevač za kog su mnogi, pa i sam Lončarević, mislili da će ovu saradnju odbiti. Ipak nije, te se čuveni Halid Bešlić pojavio rame uz rame uz Dženana.

U kakvoj se ulozi Bešlić pojavio saznaće svi koji pogledaju spot na YouTube kanalu Dženana Lončarevića koji je otkrio kako je došlo do nastajanja ovog videa i otkud njegov kolega u njemu:

„Halid je moj mnogo dobar prijatelj, pre svega, i osim što smo kolege mi se i privatno lepo družimo. I hvala mu što je gost u ovom mom spotu, nadam se da ćemo i ubuduće dosta sarađivati. Haris Dubica je došao na ideju da neko tako cenjen bude deo ovog projekta, a ja sam predložio Halida. Sve ostalo je Harisova ideja i meni se dopalo jer u moru sličnih ekranizacija ova ideja za spot je, prema našem mišljenju, potpuno drugačija”, istakao je Lončarević.

Osim što se pojavljuje, Halid Bešlić ima i repliku u ovom snimku, a šta proslavljeni umetnik poručuje svom kolegi saznajte tako što ćete pesmu i spot poslušati i pogledati do kraja.

Mi ne sumnjamo da će Dženanova nova pesma postići veliki uspeh, a kako se vama dopada na prvo slušanje?

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

AUTOR: Scandal

FOTO: Nemanja Dedović