gagi đogani
Svet

January 22, 2021 20:00

By

SVET intervju! Gagi Đogani: „Voleo bih da se pomirim sa Anabelom”

Gagi Đogani skućio se u Zemunu posle „Zadruge”, u novom stanu koji je kupio od zarađenog honorara, a kako u razgovoru za SVET otkriva, dane uglavnom provodi sa ćerkom Lunom i zetom Markom. Jedan od najpopularnijih denesera devedesetih otkriva da je pažnju usmerio na stariju naslednicu, koja će mu sredinom juna podariti unuku Miu.

Gagi Đogani: Ne pada mi na pamet više da se drogiram

Kako se bliži vreme porođaju, razmišljam kakav ću biti deda. Koliko ću da zavolim dete, kakva će ljubav da bude. To je nešto novo u mom životu. Mogu samo da pretpostavim. Svaki dan mi se to mota u glavu. Iz raznih priča znam, da ljudi koji su već deke i bake, a u mojoj familiji ih ima puno, da će to biti prelep osećaj. Luni je termin 15.juna, tako da se polako spremamo svi. Ja sam presrećan i jedva čekam da se to desi!

Kakva je Luna kao trudnica, jel se promenila?
Oseća se kod Lune ta neka trudnjačka energija. Sva je mila. Fokusirana je na porodicu, na mene. Druga priča je u celoj porodica otkako je trudna. Sve lebdi. Sve je lepo, divne stvari se dešavju. Nema trzavica, negativnih tema, sve je vedro i pozitivno. Luna, Marko i ja kad se vidimo pričamo samo o lepim stvarima. Nema negative, loših misli ili neraspoloženja. Kupili su mi jelku u stanu. To je bila njihova želja, zajedno smo je kitili. Ja ne dajem puno važnosti tim praznicima, lai je Luna želela, pošto imam nov stan, da je oni okite i srede.


Kakav je Marko?
I on se promenio, drugačiji je. Ne traži savete, nemam šta da mu kažem. Vidi se da je prezadovoljan, ispunjen. Njih je dete još više zbližilo ako je to uopšte moguće. Pažljivi su jedno prema drugom. Kreiraju razne planove. Daj Bože samo tako sve da ostane.

Da li će se marko i Luna venčati pre nego što se dete rodi?
Bilo je u planu da se napravi svadba, ali zbog korone će se to odgoditi. Luna želi da se venčaju pre nego što se beba rodi. Nadam se da će se i ovaj virus uskoro srediti pa da mogu da to da obave kako žele.

Čuo sam da se sele Marko i Luna?
Imaju nešto u planu oko selidbe, ali nisam ulazio puno u celu tu priču. Viđamo se svaki dan, koliko znam hoće da uzmu neki veći stan zbog bebe. Kad i kako će to da urade, još ne znam.


Šta se dešava sa tvojim stanom, da li si uspeo da kupiš?
Jesam, uzeo sam stan od 60 kvadrata u Zemunu. Ideja je bila i dogovor da budem blizu mojih. Jedan od ciljeva mi je bio da kupim stan kada sam ulazio u rijaliti i uspeo sam u tome. Čim sam izašao iz rijalitija kaparisao sam stan, a pošto sam bio u nekom haosu, moja sestra je sve to završila oko kupovine. Tako da sam ja bukvalno samo ušao u opremljen stan.

Jel se kaješ što si ušao u rijaliti?
Ne. Moja misija je bila da od novca zarađenih u rijalitiju pokrijem Ninino školovanje i kupim sebi stan. Ona je bila protiv mog ulaska jer je i sama znala šta me čeka, tako da sam joj objasnio da želim da sredim svoj život, tako da me je podržala. Ono što sam zamislio, to sam i uradio.

Ipak, nije moglo bez stresa i komplikacija pošto su ti izvršitelji uzeli deo novca zbog neisplaćenih alimentacija.
– Na koji način je Anabela uzela svoja potraživanja, u to neću da ulazim. Bilo pa prošlo. Sudski izvršitelji su blokirali račun i uzeli sredstva koja su se potraživala, tako da joj je 21.000 evra isplaćena. Ja se nisam uzrujao ni jednog momenta jer sam znao da pare ide mom detetu, samo je to moglo na drugačiji način da se uradi. Mogao sam lepo novac da dam Anabeli ili detetu i gotovo, ali dobro. Šta je tu je. Ja sam tu za razgovor, za sve, ali pojeo nas je rijaliti. Anabela je bila ljuta, ja bio ljut, i bi šta bi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci)

Je l si u kontkatu sa Anabelom?
Nemamo nikakav kontakt. Nemam ni nameru. Voleo bih jednog dana da sve dođe na svoje i veruje u to. Samo mislim da treba vremena za to. Bilo bi lepo zbog dece.

Izjavila je da se zbog bebe miri sa Markom.
Što se tiče mene, tu nema šta da se sekira. Ja sam tu za sve zbog dece. Iskreno, voleo bih jednog dana da imamo ok odnos. Da se slažemo kako treba i da se ne prepucavamo preko novina. Na kraju, deca najviše ispaštaju. Moramo da imamo najosnovniji, normalan odnos. Kad će se to desiti, ne znam. Nas dvoje smo rekli jedno drugom sve što imamo. Nema više šta da se kaže.

Kakav odnos imaš sa Andrejom, Anabelinim mužem?
Nismo u kontaktu. Svako živi svoj život. Ne srećemo se, ne čujemo se. Nadam se da će u neko skorije vreme da sve to dođe na svoje, da svi imamo ok relaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci)

Šta se dešava sa tvojim sudskim procesom zbog posedovanja narkotika?
U procesu sam. Mislim da će ovog meseca to da se okonča. Treba da dobijem kaznu, kakva će biti još ne znam. Policija je kod mene našla za ličnu upotrebu. Ovo je bilo prvi put u životu da sam uhapšen. Nikad pre te situacije. Tako sam se istraumirao, da mi se sve to urezalo u glavu. Veruj mi, da mi više ne pada na pamet tako nešto da uradim.

Šta te je navelo uopšte da se vratiš poroku?
Desio mi se sumrak neki posle rijalitija. Razna neka osećanja se pomešala zbog svega što sam preživao. Dobijao sam tamo razne etikete, uvrede, i onda je u meni, posle svega proradio neki glupi inat. Sastavilo me je sve, i onda sam ja uradio tu glupost. Sreća pa me je cela porodica razumela i dobro su postupili. Nije bilo osude. Znaju celu priču. Moja sreća je da su me svi moji razumeli, dali zagrljaj. Svi do jednog. Sad je sve drugačije. Ranije sam bio i u lošoj vezi, imao probleme, nisu mogli da me razumeju, nisu mi imali pristup. Izašao sam iz cele priče. Luna je tad bila u Turskoj sa Markom. Kad su došlli samo me je zagrlila i rekla da idemo na Ada Bojanu za moj rođendan. Podigli su me. Ja se nisam u poslednjih 15 godina nisam ovako dobro osećao, i u glavi i u životu.

Nisi mogao da izbegneš to hapšenje?
Nisam se opirao kad je bilo hapšenje, niti sam pokušavao opijate da sakrijem, ili ih negde bacim. Kao da sam hteo da mi se to desi, u fazonu, ako sam to uradio, treba da platim za to, da budem kažnjen. Veruj mi, više mi ne pada na pamet da se vraćam porocima i radim te stvari. Nov sam čovek. I zbog sebe i dece, a i unučeta koje uskoro dolazi na svet.

Koji je tvoj emotivni status?
Solo sam i zasad mi je to uredu. Devojka sa kojom sam bio dok sam bio u rijalitiju i ja smo se razišli, ugasile su se emocije. Nova ljubav će se desiti kad to bude trebalo. Nigde ne žurim.

Šta se dešava povodom ponovnog aktiviranja grupe „Fanki dži”?
Zadnjih 10, 15 dana mi se javila želja da uđem u studio i snimim nekoliko pesama. Planiram za početak jednu, ali videću kad. Sad dok je korona mislim da nije pametno. Na proleće najverovatnije.Videću još da li ću da nađem neku pevačicu ili ću solo da snimam.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET