Svet

7 Juna, 2020 10:00

SVET paparaco! Ana Kokić LEPO PUCA OD OBLINA!

Ana Kokić se ugojila tokom vanrednog stanja. Sama priznaje i kaže da nije bila pod tenzijom ni pod stresom. Provodila je vreme sa svojom decom i uživala. Sada planira da se vrati svojoj karijeri i naravno treninzima jer priznaje da se nakupilo viška kilograma.

Nekako, ja već par godina, pogotovo nakon razvoda, kuburim sa tim kilogramima. Te smršam te se ugojim. Neko sam ko je zavisnik od čokolade i od slatkiša, ne mogu bez toga. Mene moja doktorka nutricionista stalno grdi, ja sam joj rekla – neću više ni da spominjem da idem kod nutricioniste. Mislim spominjem ženu, a ja sam joj najgora antireklama. Sve kao super na ishrani sam, a nikako da smršam kako treba. Trudim se da budem aktivna, da vežbam, jer to doprinosi obliku tela. Koliko god da se ugojim, opet imam lep oblik. Ne krijem da jedem, jedem, obožavam da jedem i to je moj glavnim problem“, rekla je Ana za SVET.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET