svet

April 13, 2019 15:00

By

SVET u novom broju otkriva: KAKO JE SANDRA AFRIKA OPROSTILA PONIŽENJE I JAVNU PRELJUBU!

Fudbaler Vladimir Volkov, poznat po brojnim vezama sa poznatim cicama, konačno želi da se skrasi sa pevačicom Sandrom Afrikom. Iako je i ta veza bila veoma turbulentna, par je zakazao svadbu za sledeću godinu, i to nakon što mu je ona oprostila aferu sa Marijom Anom Smiljanić.

„Sandra i Vladimir se baš vole, tačno je da joj je bio neveran, ali ni ona nije neka svetica, pa su se dogovorili da ostanu zajedno i više ne prave gluposti. Sandra je dugo zahtevala od njega da njihova vezu bude tajna, što se njemu nimalo nije svidelo, to je bio glavni razlog svađa i povremenih raskida. Njen bivši dečko i menadžer Mikiša često je pričao da je opet sa Sandrom, što samo govori o tome da ni ona nije znala gde će i šta će, pa je sedela na dve stolice. Volkov joj se osvetio pre dva meseca, kada je bio u šemi sa Marijom Anom, ali ta afera potrajala je svega nekoliko dana“, priča izvor Sveta, i dodaje da Vladimir ženi Sandru sledeće godine.

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA NA SVIM KIOSCIMA!

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-svet-tuga-luna-priznala-marku-bolesna-sam-ne-mogu-da-ti-rodim-dete-ispovest-sabanovog-menadzera-o-braku-sa-gocom-andreana-se-potukla-sa-deckom-u-kafani-ozenjeni-ljubavnik-otkrio-sve-tajn

AUTOR: svet

FOTO: svet