Star

17 Marta, 2022 14:00

DRAMA OKO PODELE IMOVINE!? Svetozar Cvetković neće da Jeleni Đokić ostavi stan nakon razvoda!

Glumac je,kako se šuška, imao jak razlog da ostane u svom stanu na Vračaru.

Tokom dugogodišnje karijere pratili su ih aplauzi i velike uloge i ugled koji su vrednim radom stekli. Međutim, mediji ovih dana bruje o razvodu Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić.

Svetozar je jednom prilikom istakao da nije glumac, bio bi lekar poput njegovog oca, zvezda serije „Žigosani u reketu“, svojevremeno je istakao da mu je porodica prioritet.

-Nešto što je prioritet u mom životu jesu i ostala su, deca – rekao je poznati glumac.

A kako se šuška, razvod između Svetozara Cvetković i Jelene Đokić nije prošao glatko, saznaje „Kurir“.
Dogovoru o podeli imovine prethodila je svađa. Glumica je, naime, želela da ostane u stranu na Vračaru, u kom su živeli, ali njen bivši suprug nije na to pristao. Cvetković je već jednom ostavio stan prvoj ženi, pa je odlučio da više to ne čini, već je Jeleni kupio manji u blizini.

-Izašao sam već jednom iz svog strana na ulicu. Sada za to nemam više snage – poverio je Cvele bliskom prijatelju nakon što mu je rekao da je Jelena tražila od njega da napusti stan.

Bivši upravnik Ateljea 212 ipak s Jelenom nije ostao u lošim odnosima. Na kraju su uspeli da se dogovore, pa je njemu ostao veliki stan, dok je njoj kupio manji. Obaveze oko dece će zajedno obavljati.

Pročitajte: Ova ruska glumica bila je ljubav Miloša Bikovića, a sad prolazi kroz veliku patnju!

AUTOR: STAR

FOTO: PRINTSCREEN/K1