Ana Nikolić traži savet drugih majki: “Da li samo moje dete…? (foto)

Deca od malih nogu, često i bez obzira na to šta im roditelji ili u obdaništu namećću, razviju sopstvena interesovanja koja često znaju da iznenade i same roditelje.

Međutim, kliše da se interesovanja dece dele na “ženske” i “muške” i da postoje igračke „za devojčice“ i posebno „za dečake“, odavno je prestalo da bude prihvaćeno kao pravilo, ali roditelje sa malom decom i dalje baca u rebus kada su interesovanja njihovih mališana u pitanju.

Tako se danas pevačica Ana Nikolić obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram gde je postavila pitanje ostalim majkama da bi joj bilo jasnije zašto njena ćerka Tara pokazuje drugačija interesovanja od pomenutog klišea”:

Da li samo moje dete ne voli 1. Lutke, bebe; 2. Barbike, … i jako je nerviraju, ali zato zna sve dinosauruse… Bolje od nekog profesora zoologije… Strašno!!! Pitam…

Međutim, imajući u vidu da klinci razvijaju svoja interesovanja kao i odrasli – individualno, pa ako se još uz to uzme u obzir i genetika, recimo roditelji repera Stefana Ðurića Raste su intelektualci, te je Tarin deka profesor filozofije na Filozofskom Fakultetu, a baka profesor na Fakultetu bezbednosti – jasno je da trogodišnja Tara ima sve predispozicije da bude mali genijalac.

Tekst: Svetlana Nenadovic Glusac

Foto: Instagram / Screenshot & Laguna

Leave A Reply