Brena i Boba „pobegli“ u Monako privatnim avionom (foto)

Azurna obala je uvek rešenje – slogan je mnogobrojnih svetskih moćnika koji na čuvenoj „Cote d´ Azur“ provode svoje slobodno vreme, vikende ili pak odmore koji traju tokom letnjih meseci.

Nakon pandemije, policijskog sata i ograničenog kretanja u Srbiji u periodu koji je za nama, Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović uputili su se upravo na Azurnu obalu, i to ni manje ni više već privatnim avionom.

Domaci BB (aludiranje na francusku glumicu Brižit Bardo koja je „harala“ ovom obalom) na ovaj deo Mediterana došli su onako kako uostalom pristižu i mnogobrojni pripadnici svetskog džet-seta – privatnim avionom.

Elem, Brena i Boba su iz Beograda do aerodrome u Nici odleteli avionom, a zatim dvadesetak kilometara do Monaka prevezao ih je vozač.

Za Monte Karlo Boba je vezan još iz perioda dok je aktivno igrao tenis, te je još tada kupio stan na promenadi, čuvenoj Aveniji Princeze Grejs, nedaleko od Grimaldi Foruma i japanske bašte.

Sudeći po fotografijama koje je Brena objavila na svom Instagram profilu, oni su prvo veče proveli na svojoj terasi gledajući u pučinu, uz poručenu hranu iz obližnjeg restorana i vrhunsko francusko vino.

Znajući sve ovo – možemo samo reći: Uživajte!

Tekst: Ekipa SVET Plusa

Leave A Reply