Ekskluzivno iz Pariza – Svet Plus: Elena Kitić prvi put zapevala javno na očevom koncertu (foto)

U gradu svetlosti retko ima nastupa predstavnika naše estrade, te upravo zbog toga ti nastupi uvek budu dobro posećeni. Tako je bilo i proteklog vikenda kada su udruženim snagama nastupili Stoja i Mile Kitić. Prvo je na binu, za ovu priliku rentiranog kluba „Hausmann Paris“, izašla Stoja i svojim energičnim nastupom i hitom „Bela ciganka“ podigla sve prisutne na noge, nakon čega su usledili njeni drugi hitovi, a zatim je Mile Kitić izasao na scenu koji okruglih deset godina nije nastupao u Parizu.

Miletov izlazak popraćen je gromoglasnim aplauzom, a pevač je već sjajnu atmosferu doveo do usijanja pevajući svoje najveće hitove. Međutim, ovaj koncert će ostati upamćen po nečemu drugom. Naime, Miletova ćerka Elena Kitić, koja je zajedno sa ocem doputovala u Pariz, po nagovoru svog popularnog oca izašla je na binu i otpevala svoje dve pesme, a publika joj dala podršku u vidu srčanog aplauza…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 24.05.2018.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Milojko Milanović

Leave A Reply