Ekskluzivno za SVET Plus: Zoran Radojković Pile „Postati deda je predivan osećaj”!

Krajem septembra Zoran Radojkovic Pile, nekada samo voditelj a sada i vodeći vloger na našim prostorima, dobio je nesvakidašnju ulogu, reklo bi se životnu – postao je deda!

Naime, kao što je već poznato, Pile i njegova supruga Ana pre negoliko godina preselili su zajedno sa svojim ćerkama u Beč, gde je starija ćerka Jana (22) sada postala majka donevši na svet dečaka po imenu Joakim.

Za Joakima može da se kaže da je sladak i živahan, da nosi staro biblijsko ime, ali samo ne da je mali, elem, Joakim je velika beba koja se rodila sa nešto više od 4 kilograma i svojim dolaskom na svet, usrećio je sem Jane i njenog izabranika Dimitrija Ivanovića, užu i širu rodbinu.

Među nasjsrećnijima je novopečeni deka Pile, koji je sa nama ekskluzivno za portal SVET Plus podelio svoje utiske, impresije i emocije: “Postati deda je predivan osećaj, to je sreća u naletima. Osećam da je to prava iskonska sreća, još kad mi daju Joakima da ga nosim, to je milina (smeh). Moja supruga Ana i ja pomažemo šta i kad treba, tako bake i deke imaju posla”.

Kada smo Zorana upitali kako se snalazi u novoj ulozi, on nam je rekao: “Noskam ga da podrigne, presvljačim, menjam pelene, ništa što već nisam radio kad su se moje ćerke rodile, a to se ne zaboravlja, kao ni vožnja bicikle” – rekao nam je uz osmeh i u svom maniru Zoran Radojković Pile.

Koristimo priliku da u ime redakcije SVET Plus čestitamo novopečenim roditeljima, bakama i dekama, a malom Joakimu poželimo srećan dolazak na svet.

 

View this post on Instagram

 

Muško mašala

A post shared by Zoran Pile Radojkovic (@zoranpile) on

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Privatna arhiva

Leave A Reply