GO4TV OD SADA GLEDAJTE I NA APPLE TV UREĐAJIMA!

Najtraženije EX YU TV kanale, među kojima je veliki izbor sportskih, filmskih, muzičkih i dečjih TV programa od sada možete da gledate i na Apple TV uređajima!

GO4TV uslugu kreirala je kompanije GO4YU koja je deo Telekom Srbija grupe, a različite potrebe korisnika, njihova interesovanja i uzrast bili su polazna osnova za lansiranje televizijske usluge koja je za kratko vreme postala omiljena među našim ljudima u dijaspori a posebno u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Americi i Kanadi.

Bez ozbira da li ste stalno u pokretu, ili vreme uglavnom provodite kod kuće, GO4TV je pravi izbor za vas, jer sav sadržaj možete da gledate na mobilnom telefonu, tabletu, televizoru (uz pomoć set top box-a), ali i na Samsung Smart TV i Apple TV uređajima.

U slučaju da ste propustili Vašu omiljenu emisiju, utakmicu ili film, bez brige, jer je omogućeno gledanje sadržaja do 7 dana unazad.

Još jedno iznenađenje nam stiže iz kompanije GO4YU – savršene promotivne cene po kojima imate i do 50% popusta do 31.12.2018. godine.

Ono što GO4TV razlikuje od drugih je visokokvalitetna usluga koja je legalna, sigurna i pouzdana. Besplatno probajte GO4TV aplikaciju 48 sati i uverite se u sve što pričamo.

https://tv.go4yu.com/sr

Leave A Reply