GO4TV – VAŠ LEK PROTIV NOSTALGIJE PO NEVEROVATNO NISKIM CENAMA!

Sve što ste oduvek voleli da gledate od sada možete naći na jednom mestu – GO4TV!

Više od 200 TV kanala sa Balkana, među kojima su najgledaniji nacionalni, regionalni, filmski, serijski, muzički, dečji, specijalizovani i sportski kanali su u ponudi GO4TV usluge.

Jedinstvena ponuda velikog broja domaćih TV kanala najčešći su lek protiv nostalgije svim našim ljudima u dijaspori, a najnovija akcija po kojoj plaćate 6, a gledate 12 meseci uz set top box za samo 1 evro, prijatno će iznenaditi sve ljubitelje televizije.

Ekskluzivno, uz aplikaciju GO4TV uživajte u specijalizovanim RTS-ovim kanalima koji predstavljaju jednu od najvećih riznica evropske televizijske arhive koje emituju televizijske drame, domaće serije i najbolje pozorišne predstave. Takođe, u sklopu specijalizovanih kanala saznaćete mnogo kroz emisije iz različitih oblasti nauke, umetnosti i kulture, ali ćete se podsetiti i prirodnih lepota Balkana i zapevati uz izvornu, narodnu i starogradsku muziku i koncerte naših najvećih zvezda.

Uz GO4TV uživajte i u najkvalitetnijem sportskom sadržaju uz Arenu Sport. Direktni prenosi domaće lige, analize sportskih događaja i rezultata, sportske vesti iz minuta u minut i još mnogo toga obradovaće svakog zaljubljenika u sport.

Imamo prava na emitovanje i RTL kanala iz Hrvatske koji nude obilje najpopularnijih formata, omiljenih zabavnih i edukativnih emisija, hrvatskih premijera i nagrađivanih serijala. Našu široku ponudu obuhvataju i TV kanali iz Republike Srpske i Federacije, pa od ranih jutarnjih, do kasnih večernjih sati, možete uživati uz BN, Hayat i ostale najgledanije televizije sa ovih prostora.

Bez ugovorne obaveze sami izaberite na koji period ćete koristiti uslugu. Paketi su pravljeni za različite potrebe naših korisnika. Vaše je samo da izaberete ono što Vama i Vašoj porodici najviše odgovara i da uživate. U slučaju da ste nešto propustili, ne brinite, jer uz GO4TV možete da vraćate već emitovane emisije i do 7 dana unazad.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske), Švajcarske, Amerike i Kanade. Posetite naš portal: https://tv.go4yu.com/sr ili se javite našem ovlašćenom partneru koji posluje na teritoriji zemlje gde živite i uverite se zašto smo baš mi vaš lep protiv nostalgije.

Leave A Reply