Kad Juca zašećeri – slatkiši nestaju brzinom munje!

Pre samo mesec dana, Beč je postao bogatiji za jedno mesto satkano od slatkih snova.

Naime, u 5. becirku u Beču otvorena je radnja pod nazivom “Patisserie Julis´ 13” proslavljene konditorke Julijane Marjanović.

Juca, kako mnoge Bečlije po nadimku poznaju i od milošte zovu ovu vrsnu umetnicu kada su torte i kolači u pitanju, nije novo ime kada su poslastice u pitanju. Naime, Juca je glavni konditor čije se poslastice već dugi niz godina služe u lancu renomiranih restorana “Semendria”, tako da su njeni deserti kao što su tolumbe, baklave, princes krofne, čiz kejkovi sa višnjama, ananasom ili pak breskvama, kao i torte koje Julijana priprema velemajstorski – odavno poznati Bečlijama.


Pandemija je mnogima zagorčala život svojim ograničenjima, međutim, Juca je tu da te iste dane “zašećeri” svojim desertima i tortama.

Pored slatkih poslastica, u radnji “Patisserie Julis´ 13” možete naći i širok asortiman peciva, a zvezda među njima su pogačice sa čvarcima.

Jucin salon slatkiša i pekara “Patisserie Julis´ 13” nalazi se na ulici Schönbrunner Straße 86, odmah pored restorana „Semendria“, a broj telefona za porudžbine je 0660 480 88 11 – pozovite što pre jer Jucini slatkiši nestaju brzinom munje.

Tekst i foto: Ekipa portala SVET Plus

Leave A Reply