Kim Kardašijan na meti udvarača – holivudskih zvezda, biznismena, sportista, a čak i plemića

Kim Kardašijan razvodi se treći put. Brak sa poznatim reperom delovao je skladno, ali je ipak i njemu došao kraj. Reklo bi se da rijaliti zvezda nema sreće u ljubavi, ali ona i te kako dobro podnosi razvode

Iako brakorazvodna parnica sa Kanjeom Vestom i dalje traje, Kim Kardašijan je već pretrpana brojnim ponudama muškaraca iz celog sveta, od holivudskih zvijezda do pripadnika kraljevskih porodica, koji bi da dobiju malo vremena nasamo sa najpoželjnijom razvedenom ženom na svetu.

– Pokušavaju da dođu do nje preko zajedničkih prijatelja ili njenih saradnika, a neki svoju sreću iskušavaju i direktnim porukama. Popis zainteresiranih je zaista veliki – od poznatih glumaca preko vrhunskih sportista i milijardera do pripadnika kraljevskih porodica. Svi bi hteli da je izvedu na večeru – kazao je dobro upućeni izvor američkom listu The New York Post.

Ovaj poduži spisak zaista ne čudi, s obzirom da Kim izgleda sjajno, zna šta želi, a njen milijarderski bankovni račun je od skora aktuelna tema.

No, kako prenosi isti izvor, Kim trenutno nije raspoložena za upuštanje u nove emotivne veze, a budući partner svim srcem će morati da prihvati i njeno četvoro dece.

– Od muškarca želi nekoga ko zna da ceni porodicu, ko će joj biti oslonac, a ujedno je zabavan, romantičan, uživa u jednostavnim stvarima, no kada treba ne boji se da zasuče rukave – kazao je izvor blizak obitelji.

Izvor: Gloria.rs
Foto: Instagram

Leave A Reply