Koncert Halida Bešlića i „Prljavog kazališta“ u Beču pomeren za 20 jun!

Zbog pandemije virusa Covid-19 koja je zahvatila Evropu, pa su zbog toga stupili na snagu zakoni koji zabranjuju sva masovna okupljanja, dugo najavljivani koncert Halida Bešlića i „Prljavog kazališta“ koji je trebao da bude održan 28. marta, po rečima organizatora „SC Impuls Süssenbrunn“ pomeren je za 20. jun. – čije saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

Dragi prijatelji, fanovi i posjetioci Mega koncerta Halida Bešlića, Prljavog Kazališta & Co, kao što je svima nama poznato u ovom žalosnom vremenu u borbi protiv Corona virusa kao i svi drugi veliki eventi i mi smo zbog situacije i borbe protiv ove opake bolesti na vašu i našu žalost primorani ovaj predivni koncert da pomjerimo na novi datum 20.6.2020., naravno u istoj dvorani Pyramidi Vösendorf.

Ovim putem objavljujemo da su sve vaše kupljene karte za ovaj koncert naravno važeće za novi termin i negube nikakvu vrijednost. Za sve dalje informacije možete se informisati na naš poznati Info telefon. Do tada ostanite zdravi i veseli i vidimo se 20.6.2020 na ovom spektaklu.

Vaš organizacioni tim SC Impuls Süssenbrunn”.

Ekipa Svet Plus

Leave A Reply