Najbolji glumac među pevačima: Oskar i ruže za Bobana Rajovića

oskar

Boban Rajović se u dosadašnjoj karijeri okitio brojnim nagradama i priznanjima. U niz nagrada za albume godine, pevača godine, najbolji spot… Rajović je uvrstio i jedno pomalo neobično priznanje – za najboljeg glumca medju pevačima!

Naime, Rajović se uz glumačku ekipu filma ”Mali Budo” sinoć, na opšte oduševljenje mnogih, pojavio na zagrebačkoj premijeri ove odlične komedije koja već obara rekorde gledanosti širom regiona.

Iako je premijera bila rezervisana samo za javne ličnosti Hrvatske, nekolicina Rajovićevih fanova uspela je obezbediti karte za premijeru.

Pred ali i nakon filma fanovi su Rajovića obasipali komplimentima ali i poklonima a najzanimljiviji među njima bio je kipić na kojem je ugravirano: ”Najboljem pevaču i glumcu Bobanu Rajoviću…”

Takodje pevača su fanovi zatrpali cvećem i ostalim sitnicama, a sve to zapalo je za oko i glumcu Petru Strugaru, koji je u šali prokomentarisao kako je Rajović pokupio sve poklone a on nije dobio ništa, nakon čega je jedna od devojaka uzela ružu koju je već bila poklonila Rajoviću i dala Strugaru: ”Evo da ne budeš tužan što nisi ništa dobio a i zaslužio si. Super si odglumio, sve su drugo penali’‘, rekla je devojka aludirajući na rečenicu koju Strugar najčešće izgovara u filmu.

”Prijatno sam iznenadjen onim što su mi moji dragi fanovi priredili večeras. Hvala vam od srca i neka se moje kolege ne ljute, ali ja definitivno imam najbolje i najvernije fanove na svetu!”, napisao je Rajović na svojoj fejsbuk stranici.

boban sa ekipom

Budo zg

cvijece za Rajovica

fanovi

Mali-Budo-11

mali-budo

oskar 2

vesna i boban

Autor: Life Content

Leave A Reply