Nekadašnja pevačica Emma otvara svoju bjuti liniju u Beču (foto+video)

Da nas život nosi na talasima i u pravcima za koje unapred često nemamo pojma kuda vode, a koje nazivamo sudbinom, pokazalo se tačnim u mnogobrojnim slučajevima sa kojima se susrećemo svakodnevno.

To je bio i slučaj sa Emmom Garić, kada je njen talenat za pevanje davnih godina otkrio legendarni Kemal Monteno, uz čiju pomoć, kao i uz pomoć Mari Mari, Emma zakoračila velikim koracima ka estradnom nebu nastupajući na brojnim muzičkim festivalima širom bivše Jugoslavije. Tako se tada mlada Emma našla na „daskama koje život znače“ počev od „Sunčanih skala“, preko „Budvanskog Festivala“, pa sve do „Sarajevskog Radio Festivala“- osvajajući vredne nagrade i pohvale starijih kolega i publike.

I kad se činilo da je na pravom putu ka zvezdama, Emma je nestala sa javne scene, te niko nije znao ni gde je ni šta radi.

Međutim, kako portal Svet Plus saznaje, Emma je već godinama u privatnom biznisu, a ovih dana je u pripremama za pokretanje svoje nove bjuti linije koja nosi naziv „Reemotion Cosmetics by Emma Garic”.

Eksluzivno za portal Svet Plus razgovarali smo sa Emmom Garić uoči otvaranja koje je zakazano za 1. septembar u Beču.

Šta predstavlja “Reemotion Cosmetics by Emma Garic”?

Ime “Reemotion” postoji već 15 godina, osnivač je Remon Paulus, sa kojim sam postigla dogovor da proširimo “Reemotion” brend sa kozmetičkom linijom. Zaštitno lice ove linije biće Ina Lehner, profesionalni bodi bilder i ovogodišnja predstavnica Austrije na predstojećem “WBFF” svetskom takmičenju u Londonu.

Ja sam uverena da samim tim paketom koji uključuje prvoklasnu kozmetiku i tretmane, imam perfektnu viziju budućnosti namenjenu jakim ženama.

Na proslavi 15. rođendana frizerskog salona “Reemotion” koje je zakazano za 1. septembar u Beču (Wiedner Hauptstraße 154, 1050 Wien), svečano će biti  pokrenuta linija “Reemotion Cosmetics by Emma Garic”.

U planu je da liniju proširim na još jednu adresu u samom centru  Beča,  te da sa tim potezom, zajedno sa Inom Lehner, mojom prijateljicom i zaštitnim licem bjuti linije, stavimo kamen temeljac za početak jedne nove dinastije lepote.

Kakve će tretmane nuditi “Reemotion Cosmetics by Emma Garic”?

Kosmetički studio “Reemotion Cosmetics by Emma Garic” će biti baziran na lepotu i estetiku lica i tela, a koji će uz podršku čuvenog italijanskog luksuznog brenda “Philip Martin’s”, te aparatima najnovije generacije holivudske kompanije  “InMode” koji su lideri u oblasti estetske hirurgije i dermatologije u Americi, kao i “Hydrafacial” – prestižnih antiejdžing tretmana u kombinaciji sa američkom dermatološkom luksuznom linijom “iS Clinical” – nuditi damama najbolje tretmane koji su trenutno najaktuelniji u svetu.

Među tretmanima koje smo pripremili za naše klijente su:

–          DIOLAZE XL

Trajna depilacija – ultra efikasan aparat za uklanjanje maljavosti pomoću ultra brzog laserskog uklanjanja dlaka sa vrhunskom energijom i pulsnom snagom, uključujući istovremeno pre-, paralelno i naknadno hlađenje.

–          LUMECCA

Revolucionarna IPL tehnologija koja isporučuje do 3 puta više energije i efikasnija je kod vaskularnih i pigmentiranih lezija.

–          MORPHEUS 8

Vrhunska i inovativna kombinacija radiofrekvencijskog tretmana i duboke igle za podmlađivanje / zatezanje kože, smanjenje bora i korekciju ožiljaka.

–          HYDRA-FACIAL

Revolucija u borbi protiv starenja lica, trenutno najtraženiji tretman u Holivudu

–          iS CLINICAL

Luksuzna i inovativna serija za negu kože iz SAD-a.

–          BOTOX i HIJALURON TRETMANI LICA 

Bezbolno i brzo podmlađivanje iz pomoć botoksa i hijalurona

–          PHILIP MARTIN’S

Luksuzni brend iz Italije – proizvodi organske proizvode upotrebom sastojaka prirodnog porekla i kombinujući ih sa organskim, netoksičnim i samim tim apsolutno bezopasnim supstancama, a njihov slogan je: „You can copy our style, you can copy our words – but you’ll never copy our soul!“

–          MASAŽA LICA I TELA

–          PERMANENTNI MAKE – UP

–          LONDON LASH PRO – ekstenzije trepavica

Kako je došlo do toga da se više ne baviš pevanjem, gde si bila svih ovih godina?

Šta da vam kažem, desio se život… Bog me je blagoslovijo sa tri nova života – sa moje dve ćerke i sinom koji su duše moje duše i moja najveća snaga.

U međuvremenu sam poslovala u drugim branšama u kojima su moji roditelji, koji su bili i ostali moja najveća podrška i idoli u životu.

Dolazim iz porodice vrednih, poslovnih i cenjenih ljudi. Tata je već trideset godina cenjeni i uspešni biznismen u Bosni, Hrvatskoj i Makedoniji, godinama posluje sa zemljama Zapadne Evrope, uz to je godinama i zastupnik „Liebherr“ firme za zemlje Zapadnog Balkana.

Moja mama je primer jedne jake žene koja je i sama imala uspešnu karijeru i vodeću poziciju u jednoj državnoj firmi, a koja stoji ne samo iza, nego i pored mog tate rame uz rame duže od 40 godina, što je u današnje vreme velika retkost i primer kako jedan brak treba da izgleda.

Moj stariji brat je diplomirani ekonomista, studirao je na „Webster“ univezitetu u Beču i direktor je familijarnog tatinog biznisa. Pored svih mojih uspona i padova, upravo je moj brat bio taj koji mi je pokazao šta znači biti jak u životu i boriti se pored još jačih roditelja. Želim da iskoristim ovu priliku da se zahvalim svojoj porodici što postoje u mom životu.

Sada sam kocentrisana na ostvarenje mojih poslovnih ciljeva u bjuti branši koje imam u planu da ostvarim zajedno sa Inom Lehner, mojom poslovnom partnerkom.

Što se muzike tiče, ja muziku volim od svog najranijeg detinjstva i rado, kad god mi se ukaže prilika, volim da poslušam dobar koncert. Za sada pevušim samo svojoj deci i u kupatilu (smeh).

Medjutim, nikad se ne zna, možda se nekad, ukoliko se ukaze prilika za to, iznova vratim mojoj velikoj ljubavi – pevanju.

A kako je Emma izgledala ranije i kako ona zapravo peva, poslušajte u videu:

Tekst: Ekipa Svet Plus

Foto: Promo

Leave A Reply