Peđa Medenica naspisao status i naterao gotovo sve da se zamisle!

Živimo u vremenima koja su po mnogo čemu burna, za koja nismo sugurni da su najgora, jer nemamo pojma šta nas čeka u budućnosti.

Mnogi su zamišljeni nad svojom sudbinom, a analizu vremena u kome živimo nedavno je dao Peđa Medenica, a nju vam prenosimo u celosti:

„Zamisli završiš muzičku akademiju i posle toga otvoriš menjačnicu ili trafiku, završiš mesec sa 400 evra zarade a imas dvoje dece. Zamisli dođes u neki rijaliti, uđes kao niko a izađes da se producenti i menadžeri slome oko tebe da snimiš album.

Zamisli završiš glumu i drka te jedan profesor 3 godine al ipak položiš zadnji ispit kod tog namćora. Uzmes diplomu i zaposliš se na pijaci, valjaš zelene salate, krompire i ostale namirnice, nikada ni jedna kamera te ne snimi ni kao nekog statistu.

Zamisli, baviš se prostitucijom i doživiš da te prati 300 hiljada ljudi, novine prenose tvoje statuse i misli i ne silaziš sa Tv-a.

Zamisli završiš medicinu i doguraš da budeš jedan od najboljih keramičara u Minhenu.

Zamisli samo da si netalentovan za ništa, ne znaš ni čime se baviš, nacija se bavi tvojom trudnoćom, tvojim ljubavnim životom, tvojim doručkom.

Zamisli da se boriš da školujes svoje dete, učiš ga nekim moralnim kodeksima, plaćaš knjige, moliš Boga da upadne na budžet, izgubiš zadnji živac  da ga izvedeš na neki put, sa svojim mizernim mogućnostima da bi ti dete jednog dana spakovalo diplomu i stvari i reklo da je predao za Mađarski pasoš i da pali.

Eto zamisli“ – napisao je Peđa Medenica prikazavši sav sjaj i bedu današnjeg drustva u samo par rečenica.

Tekst: Ekipa SVET Pusa

Foto: Instagram

Leave A Reply