Petkovi bokseri ređaju pobede (foto + video)

Da se nemačka publika uželela boksa videlo se u subotu veče u berlinskoj dvorani „Verti Music Hall“ u kojoj je promoter Aleksandar Petković organizovao sportsko veče za pamćenje. Petković je dve godine zaredom proglašen za najuspešnijeg box-promotera u Nemačkoj a u glavnom gradu je ponovo opravdao to priznanje okupivši na jednom mestu zvučna imena iz sveta boksa, filma, mode kao i političke scene.

Drago mi je što sam uspeo da organizujem ovaj bokserski spektakl i u glavnom gradu. Još veće mi je zadovoljstvo naravno kada na kraju večeri mogu da proslavim i pobedu boksera “Petko’s Boxpromotion-a” jer tada znam da su se ovoliki trud i ulaganje isplatili”, rekao nam je gospodin Petković nakon pobede njegovog boksera za WBC internacionalnu titulu – Nika Haninga, koji je na poenima uspeo da savlada Kanadjanina Rajana Forda. Nakon pobede Aleksandru su među prvima prišli i čestitali menadžer braće Kličko Tom Lofler, bokserski trener Uli Vegner, bokseri Artur Abraham i Jurgen Bremer kao i njegov kolega, bokserski promoter Redžo Dedeić.

UŽIVO iz Berlina – pogledajte delić atmosfere sa boks turnira – dvorana "Verti Music Hall" Berlin . Više informacija i fotografija samo u narednom broju nedeljnika Svet VIP i dodatku Svet Plus, kao i na portalu svet-scandal.rs/svetplus

Posted by SvetPlus.eu on Недеља, 10. фебруар 2019.

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od cetvrtka 14.02.2019.

Tekst i foto: Irena Klein

Leave A Reply