Pogledajte kako je bilo na proslavi 15. rođendana salona „Reemotion“ i pokretanju linije “Reemotion Cosmetics by Emma Garić” (video + foto)

Proteklog utorka crveni tepih bio je razvučen ispred prestižnog salona “Reemotion” na ulici Wiedner Hauptstraße, a barmeni čuvenog bečkog kluba „Fashion TV“ pripremali su koktele zvanicama koje su pristizale elegantno doterane kako i priliči ovako jednom fensi događaju u glavnom gradu Austrije.

Saobraćaj na ulici pored ispred salona, odvijao se polako, jer su znatiželjne Bečlije usporavale vožnju da bi videle o čemu se zapravo radi, naime, ispred je sve sevalo od bliceva fotoaparata i reflektora sa kamera jer je čitav događaj popratio veliki broj austrijskih medija, i mi sa portala Svet Plusa.

Čitavo slavlje organizovano je u par segmenata, naime, nakon toga što su zvanice pristigle, usledio je govor vlasnika salona Remon Paulusa (Paulus), a zatim se okupljenima obratila Ema Garić koja je pomenute večeri pokrenula svoju kozmetičku liniju “Reemotion Cosmetics by Emma Garić”.

Prilikom predstavljanja kozmetičke linije, predstavljeno je i zaštitno lice novog Brenda – Ina Lehner (Lechner), bodibilderka koja će u novembru ove godine braniti boje austrijske zastave na svetskom takmičenju u bodibildingu WBFF (World Beauty, Fitness and Fashion) u Londonu.

Nakon zvaničnog dela, u kome su zvanice u prostoru salona, nosivši zaštitne maske i poštujući propisane zakone za vreme pandemije COVID-19, usledili su muzički nastupi DJ-eva i legendarne austrijske pevačice Džez Giti (Jazz Gitti).

Po planu i programu proslave, slavlje se u kasnim večernjim satima prebacilo u prostor kluba “Fashion TV” u centru grada, gde je održan After Party uz potoke šampanjca i u sjajnoj atmosferi.

Tekst: Ekipa SVET Plusa

Foto: Svet Plus i „Reemotion“

Video: „Reemotion“

Leave A Reply