Poslednji pozdrav Draganu Gveri

S početka nedelje kao grom iz vedra neba prestonicom Austrije a i šire, pročula se vest o preranoj smrti Dragana Gvere, poznatog Bečlije, nekada vlasnika muzičke radnje “Gvero Shop”, saradnika mnogih muzičkih izdavačkih kuća sa Balkana, prijatelja mnogih estradnih zvezda, saradnika nekada najpopularnije diskoteke u Zapadnoj Evropi „Nachtwerk“, a kasnije je Dragan bio poznat kao dobri anđeo diskoteke „Club 34“.

Poseldnjih godina Dragan Gvero bio je zaposlen u FK „Austria Wien“ iz Beča, a bečki prvoligaš se od svog saradnika oprostio emotivnom porukom na svom oficijijalnom sajtu i na svim svojim društvenim mrežama.

Šok, neverica, neizmerna tuga… sve su to osećanja koja su preplavila sve one koji su poznavali ovog plemenitog čoveka rodom iz Glamoča, koji je ovaj svet napustio iznenada i svakako prerano u 55. godini zivota.

 

Dragan Gvero za sobom je ostavio neutešnu suprugu, kćerku i dvojicu sinova, kao i mnogobrojnu rodbinu i prijatelje.

Sahrana Dragana Gvere biće održana na bečkom centralnom groblju u ponedeljak 13. jula u 13:30 časova („Zentralfriedhof“ Tor 2, Halle1).

Zbog pandemije virusa COVID-19 koja još uvek traje, sahrana će biti obavljena po svim merama koje je propisala Vlada Austrije, te svako ko želi da prisustvuje poseldnjem pozdravu mora da nosi zaštitnu masku, da drži rastojanje od najmanje 1 metra, a svaki telesni kontakt kao što je rukovanje prilikom izjave saučešća je strogo zabranjen.

Portal SVET Plusa želi da ovim putem porodici  Gvero izrazi svoje najiskrenije saučešće.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: FK Austria Wien

Leave A Reply