Premijera filma „Patuljci sa naslovnih strana“ u petak 2. februara u Beču, a 04.02. i u drugim gradovima Austrije i Nemačke

Novi film Milorada Milinkovića „Patuljci sa naslovnih strana” premijerno će biti prikazan u Beču u petak, 2. februara, u bioskopu „UCI Kinowelt Millennium City“, sa početkom u 20:00 časova. Svečanu premijeru će uveličati svojim prisustvom glavni protagonista filma Gordan Kičić, kao i drugi članovi ekipe filma, koji će se nakon projekcije i pokloniti publici.

Dva dana kasnije, u nedelju, 4. februara, film će biti prikazan (bez prisustva ekipe filma) u „Cineplexx“ bioskopima u Gracu, Salcburgu, Lincu i Insbruku, u terminima od 18 časova.

Istog dana, u nedelju 4. februara film će biti prikazan i u biskopima „UCI Kinowelt“ u nemačkoj i to u Dizeldorfu, Hamburgu i Bohumu sa početkom u 17 časova.

U središtu priče filma je Nikola (Gordan Kičić), vodeća zvezda reality programa koji se zove „Tri minuta slave”. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, napravi zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spašava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću reality programa. Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Glavne uloge tumače Gordan Kičić, Boris Milivojević i Tamara Krcunović, a pored njih u filmu igraju i Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i brojni drugi.

Režiser Milorad Milinković, poznat je našoj publici po kultnim filmovima „Mrtav ladan” i „Čitulja za Eskobara”, kao i po popularnim serijama „Crni Gruja” i „Nadrealna televizija”.

Ulaznice za premijerne projekcije će uskoro biti u pretprodaji na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama.

Leave A Reply