Premijerno: Dino Merlin okupio bivšu Jugu u spotu za pesmu „Mi“ (video)

Nakon gotovo šest godina, Dino Merlin juče je objavio novu pesmu na sveopšte oduševljenje armije njegovih fanova širom Balkana ali i sveta.

Dugo se čekalo na nove projekte jednog od najplodonosnijih kantautora na našim prostorima, a juče je objavljena pesma pod nazivom „Mi“, koja je ujedno i najava za Merlinov dvanaesti album po redu.

Tekst za pesmu “Mi” napisao je Dino Merlin, muziku su udruženim snagama napisali Dino i Mahir Beathouse, dok su aranžman radili Ozan Bayrasa i Adis Sirbubalo.

Na realizaciji video spota učestvovali su mnogobrojni umetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije i Crne Gore, što je jedinstven projekat u regionu u kome je Dino okupio ekipu umetnika iz svih republika bivše Jugoslavije.

Poslušajte pesmu i podelite sa nama vaše impresije:

Spot je sniman u Crnoj Gori, tačnije na lokacijama “Yacht Club” Porto Monternegro, “One & Only Portonovi”, “Shipyard” u Bijeloj i na lokaciji Bokokotorskog zaliva koji je proglašen za svetsku baštinu od strane UNESCO-a.

Imajući u vidu najavu na zvaničnom Jutjub kanalu koja glasi: “Dino Merlin x Porto Montenegro predstavljaju ‘Mi’“, kao i pominjanje turističkih lokaliteta u Crnoj Gori jasno je da se radi u poslovnom aranžmanu između popularnog pevača i predstavnika crnogorskih privrednika a sve u svrhu promocije turizma Crne Gore.

Tekst: Svetlana Nenadovic Glušac

Foto: Screenshot

Leave A Reply