Retoran „Pianino“ u Beču vrši kućnu dostavu u 3. i 11. becirku, kao i Švehatu!

U senci pošasti koju je na globalnom nivou izazvao virus Covid-19 i mera koje je donela Vlada Austrije, među ostalim ograničenjima, stupila je na snagu i zabrana rada svih ugostiteljsih objekata u ovoj Alpskoj državi.

Ova i mnoge druge mere koje možda nekom deluju rigorozno, donešene su upravo zbog toga da bi se što pre usporilo širenje koronavirusa, jer samo na taj način je moguće izboriti se sa ovom pošati i spasti ljudske živote.

Međutim, Privredna komora Austrije (WKÖ) omogućila je ugostiteljima da mogu da vrše kućnu dostavu hrane, naravno, pod specijalnim sanitetskim uslovima, koji pružaju potpunu zaštitu kako za zaposlene, tako i za mušterije.

Tako je restoran “Pianino” rešio da od petka 20. marta počne da vrši kućnu dostavu hrane iz svog restorana i to u produženom vremenskom periodu od 11:00 do 03:00 časa izjutra.

Isporuka specijaliteta ovog restorana vršiće se u 3. i 11. becirku, kao i u Švehatu, a isporuka za ostale kvartove Beča moguća je na upit.

Iz restorana “Pianino” možete naručiti: Pizza, paste, burgere i specijalitete sa roštilja.

Vasu porudzbinu restoran “Pianino” mozete izvrsiti na tel: 01 / 768 43 63, minimum narudzbine je 15 evra, a uz narudzbinu od 20 evra dobija se jedan litar soka gratis.

Tekst: Ekipa SVET Plus

Leave A Reply